sedo01 napísal:ja to hram na najvacsom rozliseni a neseka to predtym som to hral na HIGHT a 1024x800 ! a teraz ked som to prepisal tak to hram a Very hight a 1280x1024 asi tak nejak
..a to hight, to je ake nastavenie? ja to tam nemam :,-(
a tiez ti to nezerem. mam(no teraz ne..reklamacia,heh) 8800 gts 640mb a na takom rozlisku to celkom trha
romerot napísal:Pamätate si na video kde vybuchovali tie barrely? Ak ano tak si pozrite toto Crysis
velmi pekne.. to s tymi stolickami na vode sa mi pacilo najviac... proste nadhera..
celkom sranda ze ani jemu to system uz nezvladal ked odpalil tie sudy.. max 2 sec. mohol cumet na tu exploziu inak bum ho
Šu-Do napísal:velmi pekne.. to s tymi stolickami na vode sa mi pacilo najviac... proste nadhera..
celkom sranda ze ani jemu to system uz nezvladal ked odpalil tie sudy.. max 2 sec. mohol cumet na tu exploziu inak bum ho
mě se taky nejvíce líbili ty stoličky, ty byly úžasné
No a jinak compo podle mně nemusel mít nějak extra giga nabouchaný, podle mně...no...sice je to už mašinka, ale již teďka to má hodně uživatelů...podle mně VGA 88GT nebo Ultra, třeba C2D 6700 a 2-4GB ramek no a samozžejmě zapnutý ten příkaz, na kterém fyzika nezatěžuje tolik procesor, skoro polovičně méně, no ale potom už to grafka neutáhla ten bum bum
Keby chcel niekto podobne nieco vymyslat a nevie ako tak tu ma Manual SandBox2
A k tomu videu bol tam pouzity prikaz - "sys_physics_CPU 0" a oficialna zostava je: System: Windows Vista 32 Bit CPU: Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz RAM: 2.00 GB Patriot DDR2 2GB Kit, PC8500 1066MHz Graphic: GigaByte NX8800Ultra, 768MB 2160/612MHz
A chcete to video v lepsej kvalite (640x480) treba sa ozvat dam ho na LAMKY iba RS!
ja to hram na Athlon64 4000+,1,5 GB ram , WinXP x64 ,Geforce6600GT PCIe ,nforce4 ultra a ide to hladko pokial tam nieje vela objektov potom to uz pritrhava a pritom to mam vsetko na najnizsie detaily !! je to mrzute...