Kupil som si notebook MSI EX610PX-008CZ spolu s Windows Vista.. Ale nedostal som CD s nou a Windows tam bol predinstalovany. Mam 160GB HDD, ktory mi vyrobcovia rozdelili na dve particie.. Na jednej particii mam nainstalovany windows a ma velkost 34,5GB.. No volne uz mam iba 14GB a myslim ze to tak dlho nevydrzi... Preto sa pytam ako mam tieto particie spojit ked program particion magic nejde pod Vistou? Mna napadla moznost preinstalovat Windows, lenze nemam CD - mam vistu home premium - staci ked si stiahnem trebars z lamiek tuto vistu, napalim a nainstalujem a dam svoj licencny kluc? Bude to stale platna verzia? A moja dalsia otazka: Pojde mi na tento notebook windows XP? Tu je link na vyrobok su tam aj drivery:
Kód: Vybrať všetko
http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1316&maincat_no=135//nasiel som dva subory samozrejme skyte, ktore davaju dokopy 4GB
Jeden sa vola: pagefile.sys ten mam 2,2 a druhy sa vola hiberfil.sys ten ma 2GB ... Co sa stane ked ich vymazem? daju sa potom nejak obnovit alebo sa nejak obnovia?