Nevysvetlitelne spravanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

BabySHAQ: 30 chalanov v dvanastich rokoch a este ako dvojtyzdnove trofeje, no nemam slov :D
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

snaque napísal:Mno asi na nu fakt dost ziarlis ked ti vadi ze "flirtuje" s ucitelom :D
Akože teba by vôbec netankovalo, že tvoja priateľká by flirtovala s učiteľom....???? :? ....mňa by to strašne vytáčalo :evil:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

hojko napísal:BabySHAQ: 30 chalanov v dvanastich rokoch a este ako dvojtyzdnove trofeje, no nemam slov :D
Ja neviem ty kokso hojko to sa začinam potom ja citit oproti nej ako nejaky amater :lol: ....

BABY: teba by mal fakt akosi niekto prefackat lebo uz ako nechapem s teba ... Hojko dajte mu basu :lol: :wink: nech si schladí hlavu lebo s takouto demeciou som sa uz dlho nestretol ..... Chce si koli nej zmenit školu ... koli nej sa vykašlal na motorku na basket .... vybodol si sa na vsetko čo mas rad ...Si ako jej otrok ... a čoho sa ona pre teba vzdala ? ničoho ....Zle detstvo ? ver mi ani ja som nemal med či uz doma alebo v skole ......Kazdy mal svoje problemi v detstve a to ze to ty takto vytahujes je len sprosty alibizmus aby si si to sam pre seba ospravedlnil.....
Zobud sa uz konečne .....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

BabySHAQ napísal:ze ja som jej otvoril oci ze nemoze mat kazdeho ale iba jedneho a to mna , ze som ju naucil milovat :cry: .
Nenechaj si nahovorit blbosti, 2500 Sk by som na 12 rocnu slecnu urcite neobetoval, od tohto veku az do povedzme 18-19 bude neustale menit nazory, styly obliekania a zmyslanie, davaj si pozor, kup jej radsej neico lacnejsie co by si potom v pripade, ze to nebude fungovat nelutoval. Lebo drahym darcekom ju pri sebe neudrzis, teda kym jej nekupis auto alebo byt :)
Enduro3333: suhlasim, ale nie som za to aby Babyshaq dostal ban, ved aspon mame co citat a tym ziskavame dalsie podklady pri snahe pochopit zenske myslenie.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal: Enduro3333: suhlasim, ale nie som za to aby Babyshaq dostal ban, ved aspon mame co citat a tym ziskavame dalsie podklady pri snahe pochopit zenske myslenie.
Ban nie ... iba basu na 24 hodin ... a čitat si moze ale iba ako guest .... nech sa chlapec trochu uvedomi ....Lebo ako nechapem n to ze ma tolko sprava sa ako 11 decko ktoremuá poblaznila hlavu nova hračka v obchode s hračkami ....
Ako vazne ...... neviem ci to robis naschval alebo čo ale ja pri tvojich prispevkoch nechapem .. sanka az na stol a hlavu si trieskam o klavesnicu ....

Edit// takze vidim ze ked si ma vtedy na icq prosil o radu tak si kecal .... kecal ze s kym .... hm ze sa nehambis sa uvedom ....
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

aby v dvanastich mala 30 "trofeji".... hmm..... to je dost ked to ma dakto v 20tich.....
Uz som ti ju pisal tym ze bude ten prsten velmi drahy ju potesis rovnako aj tym ze jej das nejaky normalny..... a lacnejsi.... radsej ju pozvi niekma este aj na pizzu ale nedavaj tolko $ za prsten....

imho.... vlastne prsten by som ani nekupoval, ved jej ruka este narastie a prsten jej bude maly..... (ak nechces aby ho nosila zaveseny na retiazke)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

hojko napísal:BabySHAQ: 30 chalanov v dvanastich rokoch a este ako dvojtyzdnove trofeje, no nemam slov :D
LOL to je pi... kachuuuu :lol: :D

jezus maria, ma 12(resp 13) je to DECKO! ty nemas sesternice, sestru alebo niekoho v takom veku ze nedokazes porovnat ze to su este NEDOZRETE bytosti?

este aj 15 rocne holky (aj starsie) nevedia co chcu.. 90% su este deti.. a ty chces nejaku 12 rocnu co by sa mala hrat s babikami? :D

btw. hod sem jej fotku, pre srandu kralikov :wink: :shock:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Baby, spamätaj sa! Máš tu kopec rád od starších a skúsenejších.... Nemyslíme to v zlom a nikto ti tu neradí, aby si to vešal na kliniec a rozišiel sa s ňou. Len si uvedom, že ty si na ten jej dar šetril niekoľko mesiacov. Tie peniaze majú pre teba takú hodnotu ako napr. 100 000 pre priemerne zarábajúceho človeka. Myslíš, že by niekto len tak minul takéto peniaze na dar pre niekoho, kto sa k nemu stavia tak, ako tá tvoja láska?
Viem, si do nej buchnutý až po uši, máš ju rád, je ti s ňou dobre, idú Vianoce a ty ju chceš potešiť... OK, beriem, chápem, ale všetko s mierou. Keď do nej budeš toľko investovať a vzdávať sa vlastného života a ona jedného dňa príde a rozíde sa s tebou kvôli chalanovi odvedľa - vtedy si uvedomíš, aký si bol naivný....

Kúp jej striebornú retiazku - výjde ťa lacnejšie, efekt je rovnaký a nemusíš ju ani nútiť, aby si chodila merať prsty...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Zuzka .... hej rad tu ma dost ... lenze on je tvrdohlaví a zaujima ho iba to čo on chce......
No offence ... ale tušim takto to tu vnimaju viacerí .... :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Baby, ty si neponaučiteľný :wink: Mladá baba sa pozerá za každým chalanom, pretože sa jej páči, že opätujú jej náklonnosť, že je pre nich atraktívna atď., čiže pochybujem, že je pripravená na niečo ako vzťah. Potrebuje si užívať ešte detstvo, teda mladosť :wink: . Ty kvôli nej obetuješ vlastné koníčky, kamarátov, záľuby a ona nič a teraz jej chceš ešte darovať taký plnohodnotný darček? Nerob to, ocení to, poteší ju to, ale určite to nezachráni váš vzťah, pokiaľ sa neposnažíte obaja. Daruj jej, ako tu bolo písané, len strieborný. :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

BabyShaq ... 30Chlapov ... Mala ist robit modelku do BA ...
Odpila si z jeho kofoly a uz s nimi chodi?? Lebo tak mi to pripada ...
A modelka do BA .... vacsiu pi.ovinu som este nepocul ... To bola asi Modelingova Organizacia Jozko & Syn*

Toto nemozes mysliet vazne ... este si si to aj overoval :lol:
12Rocnej by som tak veril ze mala 30Chlapov jak 9 rocnemu ze jazdi na okruhoch z Bugatti Veyron a Lacnemu ze Sere kazdy den ...

Obdivujem tvoju skalopevnu tvrdohlavost
Vsetci nadomnou ti tu cely cas radia ... nie ty sa riadis samym sebou ... ty ju nadalej milujes ... a ona tiez ... pritom ani nevie co to znamena
Ona je tak predvidatelna ako koniec sveta ... Dnes moze byt s tebou a zajtra pojde za Martinom lebo on sa pozna s Konradom zo Superstar ... a moze jej vybavit stretnutie ...
A prsten co jej darujes sa nelubil jej spoluziackam resp. nepovedali wooooow tak ona ta nechce ... :roll:

Wake up buddy ... if you dont want to open your eyes, prepare for Unforeseen Consequences

* Dvaja Pedofili
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Sorry kamo,za to co ti napisem-Ty si velmi mlady,ale ona je este dieta-par rockov uberes a kludne stretnes podobnu s lopatkou a vedierkom v pieskovisku.Nemal by si to az takto riesit a radsej si hladaj zeny vekom rovne tebe..
Imho.Zena zacina byt"zenou"po cca.25 rokoch zivota :wink:,takze ty sa este natrapis :twisted:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

chcem tu este dopisat ze naplno chapem jej otca!!!

Inak Baby dufam ze sa s nou len bozkavas nic viac..... uz i ked to mi pripada velmi veeeeeelmi neprirodzene a cudne :?
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Ja som toto iste vravel ked som snou zacinal. Ale prisli problemy spolu sme ich prekonali, nas vztah nam napriek mnohym tazkostiam vydrzal. A zas nevravte mi ze skoro pol roka (teraz je 5 mesiacou) je len poblaznenie. Ja ju naozaj milujem a spravim prenu vsetko. Vsak teraz zase budeme spolu cele prazdniny ale je podla vas dobry napad zavolat tych jej rodicou nech sa s nasimi porozpravaju ? :?
Jej otec je az moc tolenrantny , raz videl fotky jak sa spolu bozkavame a lezi na mne, prisla neskoro domou , dosla s cucflekom a dosrali sme to tym ze prisla o 2 hodky neskor domov :? . On trva na rozchode ale mi sa nechceme dat a uz ine riesenie neni. Nemam to rad ked niekto musi za mna vybavovat moje veci ale toto je namna moc uz len moji rodicia mi mozu pomoct

Co si myslite ? da sa to este aj inak ? Plz nechcem ju stratit
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hrate sa na dospelych? :cookies:

//Inak si to neviem vysvetlit, riesis tu rodicov... s mojou chodim cez rok a pol a nasi sa navzajom este ani nepoznaju, ty tu chodis s 12tkou sotva pol roka a chces organizovat zoznamovanie... o com chces aby sa bavili... hmh ta vasa dcera je pekna kolko ze to ma rokov? KOLKO??!!
keby mi syn priviedol 12rocnu domov tak im uvarim kakao a idem kukat spravy.
Prsten za 2 a pol? to si taky stastny ze s niekym si? Co ziskas tym ze jej das ten prsten? nic, ona zisti ze ta ma omotaneho a to je vsetko.
byt tebou skor na nu skusim nejaku intrigu a otestujem co k tebe vlastne citi, ako sa zachova.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

mi-chau napísal:Hrate sa na dospelych? :cookies:

//Inak si to neviem vysvetlit, riesis tu rodicov... s mojou chodim cez rok a pol a nasi sa navzajom este ani nepoznaju, ty tu chodis s 12tkou sotva pol roka a chces organizovat zoznamovanie... o com chces aby sa bavili... hmh ta vasa dcera je pekna kolko ze to ma rokov? KOLKO??!!
keby mi syn priviedol 12rocnu domov tak im uvarim kakao a idem kukat spravy.
Prsten za 2 a pol? to si taky stastny ze s niekym si? Co ziskas tym ze jej das ten prsten? nic, ona zisti ze ta ma omotaneho a to je vsetko.
byt tebou skor na nu skusim nejaku intrigu a otestujem co k tebe vlastne citi, ako sa zachova.
Nehrame sa na deti ine vychodisko neni . Ja som osobne s jej otcom hovoril uz par krat a nechce jednoducho ustupit. A nevzdam sa kym sa nevycerpaju vsetky sance. Nechapes ja si uz nemam ako pomoct jedine ze spozna mojich fotrovcou a pochopi ze som normalny chalan a bude mat troska viacej istoty ked ich bude poznat preto to nieze chcem ale musim zorganizovat! A s tym prstenom mas asi naozaj pravdu
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

BabySHAQ napísal:Nehrame sa na deti ...
a co tak mat jej rodicov v pi*i, hmh?
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

mi-chau napísal:a co tak mat jej rodicov v pi*i, hmh?
Lebo on to sam povedal ze ju proste cez vikendy nebude pustat vobec von ju zamkne doma a nebudeme sa vydavat vobec. Ja som cez tyzden v BA a ona 130 km odomna :? A skolu nezmenim ak som si neni isty ze nam to on neprekazi . PRETO
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja Ti kludne poviem, ze aj tych 5 mesiacov moze byt len poblaznenie.

A rodicia...pozri, mam v triede jedne parik, chodia spolu uz dva roky a ich rodicia sa prvykrat stretli tyzdne dozadu na nasej stuzkovej. A to co prezivaju oni, tomu ja hovorim vztah. Obaja uz dospeli, laska z oboch stran, ziadne hadanie sa kvoli hlupostiam, ked treba robia ustupky, no obaja. Tak to ma byt. Je to otrepane, ale na lasku treba dvoch. Ano, laska jej aj o kompromisoch a ustupkoch, no nie jednostrannych.

Pozri, dokopy na tomto fore je uz mozno aj 60 stran, kde Ti ludia vravia stale to iste...naco sem pises? Chces pocut rady, alebo aby Ti ludia napisali to co chces Ty? Pretoze tu dostanes to prve, to druhe nie a vies preco? Pretoze ludia Ti tu chcu sakra pomoct.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Baby ked to pochopis vsetko co ti tu piseme vies aky budes smutny?.... najhorsie je ze to pochopis ked uz bude neskoro.....

vedia tvoji rodicia s kym chodis? su za to aby si s nou bol?... kolkokrat sa rozpravala s vasimi?
Zamknuté