Zrada cleveka ktoremu najviac verite
Zrada cleveka ktoremu najviac verite
Poznal som jedneho chalana vlasten ked to berem stale poznam bola to osoba za ktoru by som dal aj ruku od ohna vzdy som mu veril ale ked som zistil ze za mojim chrbtom sa snazil zbalit moju kamaratku a potom sa este tvarit ze sa nic nestalo /stale o otom nevie ze som sa to dozvedel/ tak ma to dostalo
chcel by som vedet vas objektivny nazor na vec?
chcel by som vedet vas objektivny nazor na vec?
tvoju kamarátku či tvoju priateľku? ak kamarátku, tak moc nechápem čo riešiš, ak priateľku tak ti poviem, že chalanovi by som to nejak vysvetlil... a začal by som otázkou: Chalan ne*ebe ti náhodou???
a ak si myslel, zas to, že ti to nepovedal, tak nechápem prečo by ti to mal hovoriť, nie každý je taký, že ked sa mu niekto páči, tak to hned musí vykecať kamarátom...
a ak si myslel, zas to, že ti to nepovedal, tak nechápem prečo by ti to mal hovoriť, nie každý je taký, že ked sa mu niekto páči, tak to hned musí vykecať kamarátom...
1. tak to ju vobec nemusel balit, len ona si to mohla zle vysvetlitShark NX napísal:1. Priatelka za tebou dosla s tym ze ju ten tvoj kamarat balil??
2. No tak to by pekne nedopadlo ... najprv by som sa s nim pekne porozpraval ... ak by sa priznal jedine co by som na to povedal je Pal dpc nechcem ta vidiet ...
2. plne suhlasim
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm podla mna ak jej povedal to ze "...ze je pekna, ze by si vedel daco predstavit..".... podla mna len pokusal.... potreboval sa zdoverit s tym jej. Nebolo to balenie, ale to by si musel pocut ako jej to vravel, ci jej to vravel do oci, alebo hladel na jej ruky a takto, je to zlozite....ako to zobrala ona?... co an to povedala? co jej potom an to povedal on?.....
Len s nim pokecaj ze ako to myslel..... podla mna neurobil nic az take zle aby si ho odvrhol.....
Len s nim pokecaj ze ako to myslel..... podla mna neurobil nic az take zle aby si ho odvrhol.....
-
tereza
Medium Star
temu som iba prebehla, ale podla mna je jedno ako to myslel, predsa ak som chalan, tak nebudem babe hovorit ze to a to, ked viem, ze je zadana.. este k tomu ak sa jedna o kamosa... tod len co som mala na srdci..wolodo napísal:hmm podla mna ak jej povedal to ze "...ze je pekna, ze by si vedel daco predstavit..".... podla mna len pokusal.... potreboval sa zdoverit s tym jej. Nebolo to balenie, ale...atd atd
proste neviem co si mam ted mysliet bo veril som mu a ked som sa to dozvedel dost ma to vzalo a ted mi dlei veci ze som ho nezobral na stuzkovu najviac pinda a pritom mu nemozem povedat preco som nastvany a ked mi dnes napisal ze ved ja neviem preco sa na mna hnevas a nabavis sa tak ma skoro trafil slak
Neviem, Ja som mal 16 rocne silne priatelstvo s najkamaratom, vyrastali sme spolu a niekedy mi bol asi viac ako rodina (urcite som s nim stravil viac casu ako s bratom). Jednoducho zacal poza moj chrbat s niekym, kto bol pre mna zmysel zivota (7 rocny vazny vztah + 1 dieta). A ako som sa zachoval ked som sa to od neho dozvedel? Snazil som sa ho udret do tvare ale tesne pred tym som sa zrutil na zem s placom. Asi tak. Uz su to 2 roky a doteraz mi to brani vratit sa k rodine (bez hanby), zacat zit, najst si kamaratov..ist do spolocnosti, ale hlavne sa stale neponizovat. Jeho argument: "ved pochop, ja som este nikdy nemal dievca a chcel som vediet ake to je". Jej argument: "To mas za to dieta, jednoducho som sa s tym nezmierila a rozmyslela som si to, chcela som Ti ublizit za to tehotenstvo". Stale pocuvam rady stylu asi sa to malo stat. OK, a komu to pomohlo, v com dpc ma to malo posunut dalej
, jedine ak k sebalutosti. Myslis si ze som sa z toho dostal, aj ked su to uz 2 roky ? Tvoj pripad je megalight. Nechcem radit, Ja by som ho asi preventivne riadne schladil.
-
p4ra
Redeemer
Podla mna je tam privela nedorozumi, jedna babka povedala a tak dalej a preto robis velmi skore uzavery a zbytocne to prehanas. Najrozumnejsie bude, ak si v klude sadnes so svojou priatelkou a porozpravas sa s nou, nech ti presne vysvetli, co povedal, ako to povedal. Potom si na zaklade toho sadnes so svojim priatelom (clovek, s kt. si 15 rokov nie je kamarat, ale priatel - priatelov mozes mat 2-3, ale kamaratov neurekom, to len tak na okraj) a porozpravas sa s nim. Ak ste taki dobri priatelia, som si isty, ze najdete vychodisko a nezahodite vase dlhorocne priatelstvo len tak za hlavu. Pohadat sa s priatelmi, ci rodinou - za to nestoji ANI JEDNA zenska na svete.
-
papillonbubu
Expert
to Ti to tak akože vrátila za to, že si ju zbúchol? Teda ja som to tak pochopial..samploom napísal:Neviem, Ja som mal 16 rocne silne priatelstvo s najkamaratom, vyrastali sme spolu a niekedy mi bol asi viac ako rodina (urcite som s nim stravil viac casu ako s bratom). Jednoducho zacal poza moj chrbat s niekym, kto bol pre mna zmysel zivota (7 rocny vazny vztah + 1 dieta). A ako som sa zachoval ked som sa to od neho dozvedel? Snazil som sa ho udret do tvare ale tesne pred tym som sa zrutil na zem s placom. Asi tak. Uz su to 2 roky a doteraz mi to brani vratit sa k rodine (bez hanby), zacat zit, najst si kamaratov..ist do spolocnosti, ale hlavne sa stale neponizovat. Jeho argument: "ved pochop, ja som este nikdy nemal dievca a chcel som vediet ake to je". Jej argument: "To mas za to dieta, jednoducho som sa s tym nezmierila a rozmyslela som si to, chcela som Ti ublizit za to tehotenstvo". Stale pocuvam rady stylu asi sa to malo stat. OK, a komu to pomohlo, v com dpc ma to malo posunut dalej, jedine ak k sebalutosti. Myslis si ze som sa z toho dostal, aj ked su to uz 2 roky ? Tvoj pripad je megalight. Nechcem radit, Ja by som ho asi preventivne riadne schladil.