6600GT vs. X1550

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
kapu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

6600GT vs. X1550

Príspevok od používateľa kapu »

Zdravím, chtěl bych s evás zeptat na porovnání těchto dvou grafických karet, vím že obě jsou naprosté šumky, to mi říkát nemusíte, ale chci vědět, zda-li na té radeonce rozjedu to samé co na té geforcce :) Ještě pro zajímavost ta GeForce je AGP8x slot a ta ATina je už PCi-E16x slotík :D

AMD/ATi Radeon - MSI Radeon X1550-TD128EH, 128(512)MB DDR2, DVI, heatsnk PCI-Ex
NVidia GeForce - JETWAY GeForce 6600GT 128MB DDRIII,TVout,DVI,AGP 8X

Např CS:S mi na té 66GT jelo na 1280x1024 skoro vše na high :)

Némáte na tyhle karty a nebo aspoň na tu ATi nějakou recenzi? Děkuji za všechny odpovědi, čekám jenom ty k tématu :D
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

no 6600 som mal, po roku sa sama odpálila, uz sa to stalo aj kamosovi, teraz som presiel na skoro vsetko lepsie a uz to vsetko frci na high aj na source, takze ja by som na tvojom mieste bral 6600, neviem ako je to pri DDR3, ja som mal DDR2, takze, ber geforce :wink:
kapu
Medium Star
Medium Star

cor3 napísal:no 6600 som mal, po roku sa sama odpálila, uz sa to stalo aj kamosovi, teraz som presiel na skoro vsetko lepsie a uz to vsetko frci na high aj na source, takze ja by som na tvojom mieste bral 6600, neviem ako je to pri DDR3, ja som mal DDR2, takze, ber geforce :wink:
hehe ty jsi ěm špatně pochopil :D Já jsem tu 6600GT měl teďka asi 2 roky a teďka čekám na 8800GT a nahodili mi do PC už novou základku, C2D procák a 2GB ramky a ta moje stará 6600GT tam nesedí, pač je AGP slot, takže musím dočasně na měsíc až dva koupit tady tu šumku X1550 a pak ji vyhodit a nebo prodat třeba za 300Kč, to už uvidím potom...

No ale tenhle topic jsem založil pro to, abych věděl, jestli se na tom bude dát hrát to co zatím normálně hraju, dokud nepofrčím Crysis atd. Teďka hraju jenom CS:S a WoW, ale zajímalo by mě tak celkově jak jsou na tom tyto dvě karty v poměru :)
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

No celkom dobra je ta 6600, ale iba na AGP je, ja som minulu sobotu presiel na novu MB, RAM, GRAFIKU, PROCESSOR, atd, konecne mam PCI Express :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

cor3 napísal:No celkom dobra je ta 6600, ale iba na AGP je, ja som minulu sobotu presiel na novu MB, RAM, GRAFIKU, PROCESSOR, atd, konecne mam PCI Express :)
6600 je aj na PCI-e
kapu
Medium Star
Medium Star

achich jo, tak asi nikdo recenzi nebo tak nemá co? Mě by prostě zajímalo srovnání těchto dvou karet...

Ale tak to cuž, to je celkem jedno, přes víkenc si to vyzkouším sám, když už tam budu mít tu X1550 :D Bože to je šunt, ať už je v česku dostupná ta 88GT :?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Zavery si vyvod sám :) Predsalen je to docasne riesenie, takze nie je co riesit, ten mesiac vydrzis, Osobne by som sa pozrel po bazaroch po tom najvacsom odpade na pcie :) Ak vies po rusky, tak prosim tu je zdroj screenov: 6600GT vs 1550 Inak aj na tomashardware.com su testy a tiez si tam mozes pozriet porovnania.
Prílohy
GUN2.jpg
GUN.jpg
quake.jpg
Final.jpg
2005.jpg
2003.jpg
2001.jpg
kapu
Medium Star
Medium Star

pato83 napísal:Zavery si vyvod sám :) Predsalen je to docasne riesenie, takze nie je co riesit, ten mesiac vydrzis, Osobne by som sa pozrel po bazaroch po tom najvacsom odpade na pcie :) Ak vies po rusky, tak prosim tu je zdroj screenov: 6600GT vs 1550 Inak aj na tomashardware.com su testy a tiez si tam mozes pozriet porovnania.
jeee přesně tenhle příspěvek jsšem hledal, děkuzji ti strašně moc :) vím vím že dělám asi hodně blbost, jenže já už nemám čas na shánění nějakých PCi-E16x odpadů, potřebuji počítač nutně na školu, takže to už nějak strávím ty vyhozené peníze do luftu :? Já věřím ale, že za 400Kč to pak někde prodám, když to bude měsíc staré a se zárukou :D

edit: tak je to věude asi o 9-14 FPS horší výkon ta X1550 oproti té 66GT, ale na těch grafech je asi 66GT PCi-E verze, takže to bude podle mne výkoné stejně jak ta moje stará 66GT AGP8x :D A když ne, tak měsíc s o trošku horší grafikou v CS:S vydržím :lol:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

kapu napísal:.......ale na těch grafech je asi 66GT PCi-E verze, takže to bude podle mne výkoné stejně jak ta moje stará 66GT AGP8x :D A když ne, tak měsíc s o trošku horší grafikou v CS:S vydržím :lol:
Ten mesiac urcite vydrzis :wink: Ale to, ze je 6600GT do AGP ci Pciex na vykone nepoznas, sam vlastnim 6600GT cca rovnake vysledky. Teda aspon co si pamatam, som to davno testoval a momentalne je uz dost neskoro aby som to hladal :P Vysledok je taky, ze ta 1550 je o dost slabsia karta, ale ucel za akym ju kupujes, splni :D
kapu
Medium Star
Medium Star

pato83 napísal:Ten mesiac urcite vydrzis :wink: Ale to, ze je 6600GT do AGP ci Pciex na vykone nepoznas, sam vlastnim 6600GT cca rovnake vysledky. Teda aspon co si pamatam, som to davno testoval a momentalne je uz dost neskoro aby som to hladal :P Vysledok je taky, ze ta 1550 je o dost slabsia karta, ale ucel za akym ju kupujes, splni :D
aaaha, ja že to je lepší o dost když je to PCi-E slot :D Ale přesně jak říkáš, ten účel za kterým ji kupuju já splní :)

Jinak btw 66GT byla vynikající karta!! Asi 2 roky jsem na ni hrál všechno na pno a teďka ty nejnovější low-medium,ale zbytek compu jsem měl taky šunt, takže kdyby to byo lepší, tak věřím že vše na medium :) Určitě špičková karta pro mě to byla!
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kapu napísal:aaaha, ja že to je lepší o dost když je to PCi-E slot :D Ale přesně jak říkáš, ten účel za kterým ji kupuju já splní :)

Jinak btw 66GT byla vynikající karta!! Asi 2 roky jsem na ni hrál všechno na pno a teďka ty nejnovější low-medium,ale zbytek compu jsem měl taky šunt, takže kdyby to byo lepší, tak věřím že vše na medium :) Určitě špičková karta pro mě to byla!
hh.. pre mna bola spickova karta FX5200 128vram 64bit... PRED 4 ROKMI :D
cas bezi.. technologia tiez... :wink:
Napísať odpoveď