Vztah-moze prist vasen casom?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vztah-moze prist vasen casom?

Príspevok od používateľa Vigor »

Predstavte si situaciu, dvoch ludi, ktori sa maju radi. Vedia o sebe vsekto, je im spolu uzasne, rozumeju si...skratka situacia idealna pre vztah. No stale tomu chyba...ta iskra, vasen, urcite vsetci viete o com hovorim. A tak sa Vas chcem spytat. Myslite si, ze moze vztah existovat s tym, ze ta vasen sa mozno objavi casom, alebo je to nieco, co by malo byt od zaciatku. Obecne sa tomu hovori laska z rozumu, no nie je to tak uplne tak. City tam su, len ta vasne jaksi chyba...dakujem za nazory.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Neviem si to predstavit Vigor, pre mna je vasen jednym zo starterov vztahu, bez nej mi to pride nemastne, neslane...
//Inak, co rozumies ty pod pojmom vasen vo vztahu? - Pritazlivost? Intimita? Sialenost citov?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ja viem, mal som uz vztah, kde...som skratka citil tu vasen, iskru, ohen medzi nami a preto mi aj teraz chyba. No tuto holku mma moc rad a nechcem sa jej vzdat, len viem, ze tomu nieco chyba. Zrejme som v tomto pripade naivny, neviem naisto, preto sa pytam na nazor aj inych.

///Ja co pod tym rozumiem? Ze ked tu babu vidim, chcem ju citit pri sebe, mam chut ju zdrapnut a nikomu ju nedat, ked citim jej vonu tak saliem, da sa povedat, ze ista zivocisnost v tom vztahu dvoch ludi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Neboj sa, skús sa jej viac venovať a možno to pôjde. :wink:
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

neviem... ja som toho nazoru ze ked to "nezaiskry" na zaciatku tak potom to uz nieje dvakrat najlepsie ale ... skusit mozes nic za to nedas.... aspon myslim.... :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Vigor napísal:Ja co pod tym rozumiem? Ze ked tu babu vidim, chcem ju citit pri sebe, mam chut ju zdrapnut a nikomu ju nedat, ked citim jej vonu tak saliem, da sa povedat, ze ista zivocisnost v tom vztahu dvoch ludi
No tak bez toho je to skutocne o nicom... spal si uz s nou? nemusis odpovedat ak ti to robi problemy.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

to co si opisal je skvele priatelstvo...... :wink: myslim tym to na zaciatku

toto druhe co si opisal to je uz ina vec to je laska v case ked sa blyska :P
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

mi-chau nie nespal...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Poznáte sa dlhšie a zrazu ste sa dali dokopy?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Pozname sa asi 8 rokov a premyslame, ci to vobec ma vyznam...teda ja premyslam. Ale myslim, ze obaja citime, ze tam nieco chyba. A neviem, ci sa to da casom najst.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Myslela som si. Ono totiž vášeň, zvláštne iskrenie a všetka tá chémia vo vzťahu je prítomná vtedy, keď náhle a nečakane stretneš osobu, o ktorej vieš málo a ku ktorej ťa to začne veľmi intenzívne priťahovať.
Keď sa s niekym poznáš dlhšie, vieš o ňom veľa vecí a pokiaľ na ňom neobjavíš niečo, o čom si doteraz ani netušil a čo ťa zrazu zaujme, tak si myslím, že tam len tak z ničoho nič nevznikne iskrenie...

Preto môj názor - keď necítiš vášeň na začiatku, asi len ťažko príde...

A že rozmýšľate, či budete spolu chodiť??? Zvláštna logika... Láska je najmä o srdci a citoch, nie o rozume. Nerozmýšľaš, či áno alebo nie, ale jednoducho cítiš, že áno a je rozhodnuté... S týmito vecami sa nekalkuluje...

Skôr mám z toho celého pocit, že máš pri sebe niekoho, kto by ti aj vyhovoval, ale lásku k nej necítiš a keďže nie je na blízku nikto ďalší, tak aby si nebol sám, uvažuješ v takejto zvláštnej rovine.
mi-chau
Darca
Darca

Vigor napísal:mi-chau nie nespal...
A ako hovori zuzka, musis objavit sferu, o ktorej o nej nevies, niekedy tieto dimenzie otvara az milovanie. Nehovorim vsak ze je to jediny sposob.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Zuzka, ja viem, ze je to zvlastne :) . Nie je to vsak to ako si vravela, nikto nie je v okoli tak to skusim s touto. Lubim ju, len vravim, zazil som uz vztah, kde som tu vasen citil ovela intenzivnejsie...mozno to bolo nieco vynimocne a tym som si stanovil tu hranicu prilis vysoko. Mozno nie.

Zuzka suhlasim s Tebou, nie je to o kalkulovani...alebo si mozno teraz klamem. Sam neviem. Viem, ze ma to k nej taha, no neviem, ci je to to prave..neviem...ale citim sa ako idiot.

mi-chau to je mozne. Asi treba nejaku tu sferu o ktorej hovoris. No zrejme je asi zbytocne ist do niecoho a potom cakat...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

A čo cíti ona k tebe? Bavili ste sa o tom? Máte spolu niečo?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Zuzka : cim silnejsie to na zaciatku je tym skor to vyprcha a vztah padne , na zaciatku je to vzdy pekne ale vztah je aj o niecom inom ako o sexualnej pritazlivosti ktoru nazyvame vasnou [stretol som sa s tym uz vela krat hlavne mlade baby ked prestanu citit vasnivo ked spoznaju vsetky vlastnosti chalana tak to pre nich hasne ]

Vigor : nie nepride , pride nieco ine , teda u mna prislo a po 10 rokoch znamosti a to je dvovera v toho druheho a prijemne precitenie spolocnych chvilok :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Da sa to chapat tak, ze ide o super babenku, ktora je pre teba povahovo takmer dokonala, no po telesnej stranke to proste nie je kus a sexualne ta nepritahuje? To poriesi alkohol :)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ale sak keby to bolo tak ako pises ty tak co by mal byt stale na*e*any aby ho pritahovala?? :lol:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Holubar napísal:Da sa to chapat tak, ze ide o super babenku, ktora je pre teba povahovo takmer dokonala, no po telesnej stranke to proste nie je kus a sexualne ta nepritahuje? To poriesi alkohol :)
:D

Tiež mám názor, že ak to je od začiatku bez iskry, je to vztah akoby "nasilu"...
Death 69
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Death 69 »

Takyto vztah pripomina mandzelsto. Ta vasen sa vytraca po dlhsej dobe poznania ako napr v mandzelstve. Takyto vztah by podla mna uz nemal perspektyvu lebo ked tam nejaka vasen chyba tak to nema tan spravny smrc.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Nepovedal by som, ze je to nemozne. Inak pekne to vystihla ZZ:
Ono totiž vášeň, zvláštne iskrenie a všetka tá chémia vo vzťahu je prítomná vtedy, keď náhle a nečakane stretneš osobu, o ktorej vieš málo a ku ktorej ťa to začne veľmi intenzívne priťahovať.
Vasen nieje vsetko, ale bez nej to nejde. Inak kus by ma zaujimalo, ako to vnima dotycna.
Napísať odpoveď