Nevysvetlitelne spravanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Baby, pokúsim sa ešte raz a zrozumiteľne:

1. stále dokola sa všade píše, že stav najväčšieho zamilovania trvá 6-8 mesiacov, potom sa zo vzťahu stáva postupne stereotyp a akási istota. Ty si s tou tvojou 5 mesiacov, takže ešte stále spadáš do tohto časového intervalu, v ktorom nevieš poriadne racionálne uvažovať. Nasvedčuje tomu aj to, že ti tu všetci radíme v podstate to isté a ty si stále hudieš to svoje.

2. Vzájomné spoznávanie rodičov???? Asi príliš pozeráš romantické americké filmy, v ktorých sa všetko na dobro obráti. Rodičov do toho vôbec neťahaj, je to len o vás dvoch a keď jej otec je proti tomu, aby ste sa stretávali, tak je to celkom prirodzené. Ja by som tiež svojmu dieťaťu nedovolila v 12 rokoch hrať sa na dospelú, chodiť si domov ako sa jej zachce a stretávať sa s o 3 roky starším chalanom, ktorý si ju chce kupovať drahými darmi.

Záver:
- Stretávajte sa ďalej - máte sa radi, tak čo preboha riešiš?
- Keď máš problém s jej zalietavým správaním, tak si to s ňou vydiskutuj čím skôr osobne.
- Keď ti vadí jej otec, tak ho jednoducho nerieš. Aj tak to s 99%-nou pravdepodobnosťou nebude tvoj svokor, tak je to len škoda nervov.
- Keď prosíš o radu, skús aj počúvať....
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

BabySHAQ napísal:Lebo on to sam povedal ze ju proste cez vikendy nebude pustat vobec von ju zamkne doma a nebudeme sa vydavat vobec. Ja som cez tyzden v BA a ona 130 km odomna :? A skolu nezmenim ak som si neni isty ze nam to on neprekazi . PRETO
Tahat do toho rodicov je ta najvacsia blbost aku možes urobit .....
Za druhe mam sto chuti ta nakopad do prdele za to čo si písal na icq.
Za tretie je to ešte dieta a ty si tiez rovnake dieta tak sa uvedom trochu ...... Zamknut ked ju zamkne tak si hold budes musiet počkat ....Alebo si necha narast dlhe vlasy a tie ty vzdy zhodi z okna aby si za nou vyliezol....
Pozri ja mam jednu kamaratku ma 14 ma užasne telo je chytra prešibana chce začat robit modeling ....ten kto ju nepozna by povedal ze ma 19... ale stale s jej myšlienok je citit ze je to ešte dieta ze si nevie uvedomit plnu podstatu slov ktore vraví....
Shark NX napísal:BabyShaq ... 30Chlapov ... Mala ist robit modelku do BA ...
Odpila si z jeho kofoly a uz s nimi chodi?? Lebo tak mi to pripada ...
A modelka do BA .... vacsiu pi.ovinu som este nepocul ... To bola asi Modelingova Organizacia Jozko & Syn*
Heh K+ ja nemozem ....
Kto vie mozno je aj nejaka Detská modelingova agentúra :lol: :lol:
sKoReC
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sKoReC »

BabySHAQ napísal:Lebo on to sam povedal ze ju proste cez vikendy nebude pustat vobec von ju zamkne doma a nebudeme sa vydavat vobec. Ja som cez tyzden v BA a ona 130 km odomna :? A skolu nezmenim ak som si neni isty ze nam to on neprekazi . PRETO
Musím sa zastať jej otca aj ja by som sa bál o ňu, veď má len 12 rokov! A ak mala naozaj 30 chalanov predtým (čomu neverím vôbec) tak pochybujem že ty budeš pre ňu nejaký špeciálny. Už len keď zoberiem do úvahy ako sa k tebe správala (resp. koľko si kvôli nej musel obetovať)...

Už to tu odznelo veľakrát ale ja to pre istotu zopakujem : Nič nekupuj ! Maximálne čokoládku :). A ver mi budeš mať v budúcnosti kopu lepších žien tak načo si kvôli jednej ničiť budúcnosť ?
tukilluki
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tukilluki »

dvoma slovami vyjadrim svoj nazor - stracas rozum
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

tukilluki napísal:dvoma slovami vyjadrim svoj nazor - stracas rozum
jedine
...Akoze sory, nechcem byt kruty ale budem. Dvanastrocnemu decku kupit prsten? Umriem asi. Zuvacky jej kup..
Absolutne suhlasim
dzizs
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dzizs »

to mas vsetko s telky ? :lol: no ako diky Ti moc, strasne som sa pobavil, aaaale strasne. :cry: aj slza vybehla haha
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ: Počuj teraz to tak troška zosumarizujem.
Ľudia, čo sem väčšinou píšu, keď majú problém založia tému a majú v nej celkovo cca. 1-6 strán diskusie.
Ty, máš zato 5 tém s celkovo 79 stranami diskusie a 1110 (!!) príspevkami. Buď máš neriešiteľný problém/y, alebo proste na naše rady už dlhodobo serieš a my tu dlhodobo a v naivnej viere, že Ti pomôžeme - skrátka hádžeme hrach na stenu. Prikláňam sa ku variante 2. :roll:

//Enduro3333: Aj to je možné... Každopádne obaja vzhľadom na to, že si s ním píšeme vieme, o čo ide...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Pridam 3 variantu Jin Vtedy dufal ze to za neho vyriešime/rozhodneme :wink:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

lol a to som si myslel ze v našej triede su deti :lol: wolodo maš pravdu ale ja som nemohol v 12 sa chce stretnut s rodičmi :lol:
myrooon
Novice
Novice

Príspevok od používateľa myrooon »

ehm..prave som zistil ze som rovnaky jak on,mam rovnaky problem a je to surovo v prdeli..este aj cas chodenia sedi..rozdiel je len v tom ze ona ma 14 a ja 18..cize o dva roky posunute..chlapce,radim ti rozid sa s nou,a tak isto radim aj sebe uz dobre dva tyzdne..sice to neviem spravit,ale asi uz len cakam na vhodnu prilezitost..a este k tomu ako bonus ma podviedla pred troma mesiacmi.. :lol: myslel som si ze sa to este nejako zmeni..no NIE..neda sa to zmenit,ludia sa nedaju zmenit a deti su deti..je to moja prva..a nelutujem nic,lebo som vedel ze idem do rizika,uz predtym osm vedel ze babam pod 16 proste hrabe a neda sa s nimi nic vazne..tato moja mi pripadala ina,ale nie..po case sa ukazalo..tak dlho sa neda zatlkat a pretvarovat,cas ukaze vsetko..a tak teraz si lamem hlavu ako na to..ale je to v prdeli,lebo to NECHCEM UROBIT :cry: nuz ale stane sa to raz urcite,lebo stale trpim vac a vac a ide ma uz hrabnut..to je vsetko potreboval som sa iba vyliat :D ..radim ti rozchod..
littleSgirl
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa littleSgirl »

hmm usudzujeem ze si fakt velmi zaluubeny a podla tvojho pribehu si mysliim ze najradsej by si ju zabiil pre vsetko so ti urobila ale ket sa zjavii s usmevoom tak ju ces objat a citit v narucii.....avsak ona si to nezasluuzi, pretoze si mysliim ze akby ta luubila taq by nerobila nic inee lne piisala si s tebou aa cela byt s tebou kazduu jednu sekundu, vjeem ze sa to blbo ciita ale neeco podobne mi ras povedal jeden clovek ket som bola v podobneej situaacii aj ket....bolaa uuplne inaa ale zaaroven rovnaka

..necitala som komentaare takze sorqa aak som napiisala neco so us bolo spomenutee
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Dobre Baby..skúsim to aj ja...nakresli si veľký terč na stenu..a búchaj si tam hlavu dovtedy,kým nezistíš,aké je to dieťa a že deti nedokážu normálne premýšlať...vidím to na svojom bratovi..a je o rok starší..je to stále dieťa..a kupovať jej prsteň :hehe: neviem,či ho priateľke kúpim po roku..(nie po piatich mesiacoch)-nekúpim...(sú aj oveľa krajšie darčeky,ako prsteň.. :) )Nechaj ju tak...po čase na to,čo sem každý písal prídeš sám..skús začať robiť to isté..určite kvôli nej neprestupuj..a začni opäť hrávať basket..pretože kvôli dieťaťu stratíš kamošov..a neskôr aj samotne dieťa..a otca si nevšímaj..aj keď ho plne chápem,pretože ja by som na jeho mieste robil to isté...(a na niečo viac,ako na bozkávanie nepomýšlaj,pretože ešte sa ti môže stať,že skončíš na policajnej stanici za pedofíliu)..a to nechce nikto..DAJ JEJ POKOJ..NAJDEŠ MILIÓNY INÝCH..a budete si oveľa viacej rozumieť..a hlavne o Teba budú stáť..toľko môj názor.. :idea: :!: daj si konečne poradiť :idea: :!: (hlavne od starších ľudí,ktorí si už niečo v živote preskákali...) :wink:
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

Baby: nechcem Ta sklamat, ale sa obavam ze skoncis ako jej dalsia trofej

ak by mne nieco take o trofejach povedala baba, tak urcite by som neuvazoval o vztahu s nou

a spominal si, ze mala tazke detstvo - ved ona deckom este stale je!!

p.s.: moj prvy prispevok v "laska, vztahy, priatelstvo" :)
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

Máte pravdu,je lepšie sa s ňou rozísť,ja budem mať o mesiac 16,ale mám sesternicu,ktorá má 13 a je presne taká ako to opisujete... Ale myslím si,že také sú všetky baby v tomto veku...Neni to len ona.A súhlasím aj s tým,že pod 16 veľa rozumu nemajú,teda samozrejme,čo sa týka vzťahov...proste berte to tak,že sa nechceme veľmi viazať...ale ako som zistila,aj veľa chalanov pod 18 nemá rozum...väčšina si chce len užiť :( Čo už,nič sa nedá robiť,my sa asi nikdy nezmeníme.Sorry...
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

jj všetky baby v tomto veku su rovnake vidim ich desiatky ked idem von 12-13-14 ročne s nadmernym sebavedomim ktore sa lepia na každeho kto ma aspon o tri roky viac ved to je chore :evil:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

JV napísal:jj všetky baby v tomto veku su rovnake vidim ich desiatky ked idem von 12-13-14 ročne s nadmernym sebavedomim ktore sa lepia na každeho kto ma aspon o tri roky viac ved to je chore :evil:
no jo kolega to je cista realita...bieda co..
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A pre babyShaq-a navrhujem specialny rank Nereagujte na moje posty. Pretoze co? Pretoze to skutocne nema cenu a zbytocne si vsetci nicime klavesnice, ved si vezmite ze taky enter ma zivotnost desattisic uderov...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

mi-chau napísal:A pre babyShaq-a navrhujem specialny rank Nereagujte na moje posty. Pretoze co? Pretoze to skutocne nema cenu a zbytocne si vsetci nicime klavesnice, ved si vezmite ze taky enter ma zivotnost desattisic uderov...
mi-chau sám vidíš, že jemu to nikto z nás nevysvetlí.... proste mne to pripadá ako nejaký jeho komplex....ktorý mu nikto nevyvráti

btw/// s tým rankom si ma pobavil :lol:
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

jaj namiesto toho prstena jej naser do sacku zabal daj na to maslu a povec ze je to macka vovreci..... omg.... naco sem vobec pises?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

precital som prvy post a wou wtf brutal :D je jasne ze je to este decko (sory) a nevie co chce.zacni znova chodit na basket a zi svoj zivot tak ako do teraz a v ziadnom pripade neprestupuj z dobrej skoly.vztah ta totiz nesmie nikdy obmedzovat a urcite nie jednostranne ako to je u vas.ked sa jej nebude pacit tak ju nehaj ty alebo nech ta neha ona.ale radsej ty ju aby ta to tak nebololelo potom.
dalsia vec.milujes ju.naozaj?.podla mna by si ju milovat iba chcel a tak si to nahovaras.ver mi kamo ja viem o com teraz hovorim.
Zamknuté