stužková

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Mali ste stužkovú?

Ano
126
44%
Nie
10
3%
Budem mať
123
43%
Nebudem mať
6
2%
Nechcem mať
23
8%

Celkom hlasov: 288

Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

My mame dozvuky uz tento vikend, teda presnejsie od piatka do nedele...som rad, ze nam to vyslo takto hned tyzden po stuzkovej, treba dorazit tu dobru naladu:). Navyse tam budeme v ten isty cas tri triedy zo skoly, takze to bude...velke :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Keď tu tak čítam vaše príspevky plné nadšenia, očakávania a super zážitkov, tak by som si tú moju veľmi rada zopakovala...
No, je tomu už 8 ( :shock: ) rokov.
Mám to niekde na VHS, ktorú si už v dnešnom predigitalizovanom svete nemám ani kde prehrať... Ale každopádne je to dobrá party, ktorú treba zažiť a som rada, že sme sa vtedy ako trieda rozhodli práve pre poriadnu stužkovú a nie pre dovolenku pri mori.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja by som si to tiez rad zopakoval, ale zase na druhu stranu, tie zazitky a to ako som si celu stuzkovu uzil suvisia aj s tym, ze som si uvedomoval, ze je to len raz za zivot...a tak to brali vsetci a podla toho sme sa aj spravali a podla toho sme si to aj uzili. Takze raz ale poriadne :) .
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Stuzkova bola sice fajn, program vypalil skvele aj zabava bola, ale ta prava sranda boli dozvuky. Oproti nim bola stuzkova slaby odvar, to uznal kazdy :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

no ja som mal stuzkovu tuto sobotu :D program cista imrpovizacia..ale cakal som horsie .. uvidime ake budu dozvuky..neviete nahodou kolko bude trvat kameramanovi to dvd? som na neho dost zvedavy :D
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ja som mal nadhernu stuzkovu 10.11 a nedavno ubehnuty vikend boli dozvuky...
stuzkova bola uplne super v poslednej chvili sme zmenili nastup a aj program.... takze povodnych ostalo asi 40% z celkovo 30% nacvicenych veci.... improvizacia nadovsetko.....

Napisem vam sem nejaku radu. My sme spievali gaudeamus bez hudby, uplne samy, nikto si to nikdy neskusil. .... ale nejako sme to zvladli..... Odlahcilo nas hlavne toto so povedal nas moderator (spoluziak) pred spievanim :arrow: ... prosim vas uz teraz vas vyvediem z omylu toto este nebude zaciatok zabavneho programu.....

dost nas to odlahcilo a nikto uz v ten moment od nas necakal krasne zaspievany gaudeamus..... dopadlo to s usmevom a so srandou, ale hlavne DOBRE.....

DVD budeme mat az v januari, kameraman ma vela prace... ale co uz, mesiac som uz vydrzal, vydrzim aj ten druhy....
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Asi tak styri roky a par mesiacov dozadu sme mali stuzkovu na plazi v Chorvatsku. Nikdy nikto z nas nelutoval, ze sme akciu pri mori vymenili za tradicne predstavy o stuzkovej. Luxusna akcia, na ktoru budem mat navzdy plno krasnych spomienok. Kto nezazil nepochopi, tvrdim ja. Boli sme 5 dni pri mori, pozreli si bosnu, zazili plno srandy, par naslapanych vecerov, slnka a piesku pod trickom. Bol som na niekolkych stuzkovych a mozem smelo prehlasit, ze by som klasicku za tu nasu nikdy nevymenil. Vysumene krasne zazitky z jednej noci sa s nasim "tripom" nemozu porovnavat!

// mi-chau: A spagety na stromoch, piesok v CD prehravaci, susedou privolana policia, predaj celych kartonov cigariet privezenych za par supov z Bosny roztecenym nemcom na plazi, hity a la "jadranka", asi dva tucty polskych dievcat z vedlajsich apartmanov, ovracane markizy, kanister rakie... a k tomu sme este boli trieda plna chalanov (elektrikari) :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

k6 napísal:Asi tak tri roky a par mesiacov dozadu sme mali stuzkovu na plazi v Chorvatsku. Nikdy nikto z nas nelutoval, ze sme akciu pri mori vymenili za tradicne predstavy o stužkovej. Luxusná akcia, na ktoru budem mat navzdy plno krasnych spomienok.
Presne to iste az na to, ze my sme boli v Bulharsku, v krajine poldecovej tequily za 10sk. :smt039
//pravda K6 nocne kupanie za absolutnej tmy.. bludenie v noci s kamosmi, mejdany po veceroch, kamarat variaci polievku, popolniky na balkonoch o velkosti salatovej misy... jaj az si ma rozcitil, k+
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

chalani toto mi nerobte, ja este spominam na Ciernu Horu s kamaratmi...
btw stuzku mam tiez 21.12.2007, program este vnedohladne, iba na dozvuky sa tesim...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

uu stuzkova bola na konci oktobra ... skvela parada ... neskutocne sme sa zabavili ... profaci uznali ze sme mali jeden z najlepsich programov ake kedy videli a to sme 60% nemali ani naskusanych ani poriadne vymyslenych .. cista improvizacia, ktora zozala uspech ... finalne cislo s celou triedou sme vymysleli asi 10min predtym ako sme ho uskutocnili ... dozvuky boli tiez paradne, nikto sa nestazoval, niektori si ich nepamataju ... klasicke veci ako ked niekto dodrbka gulas z diviny tym ze tam naleje pol litra bazanta a nasype paprikove cipsy :-) ...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

tak my ako najhorsia trieda s najhorsou dochadzkou, spravanim a aj znamkami sme mali podla ucitelov najlepsi program, asi polku sme improvizovali ale bola super sranda...rad na to spominam, jeden z najlepsich vecerov co som zatial zazil...hned by som si to zopakoval :king: :smt003
Eileen
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eileen »

v našej triede sa rozbehla taká diskusia... trieda sa rozdelila na dva tábory: ZA a PROTI stužkovej ... niektorí ľudia totiž chcú ísť na dovolenku niekde ku moru.... ale ja som skôr za normálnu stužkovú..viete so stužkárskym tancom, udrbávaním sa zo školy pre nácvik programu, program..
nakoniec sme s tesnou prevahou jedného hlasu vyhrali a budeme mať stužkovú.... :smt042
jerik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerik »

My sme stužkovú mali. Ale keďže sme neboli schopný sa dohodnúť či bude ale nie,tak prišiel triedny a rozhodol že bude :lol: A som rád že bola, myslím že práve na tej stužkovej sme sa tak nejak ,,zjednotili´´ :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

taaaak - stuzkova pred tyzdnom uplne super... bola jedna obrovska hadka kvoli ktorej sme skoro zrusili program, ale nakoniec to vsetko vypalilo fajn, pri mojom dakovani matkam som cakal ze sa moja bude rehotat a ona po 3 vetach revala ako decko :D ostatne som nestihol vsimnut ani... program dopadol vyborne, castuzky mali celkom uspeche, len triedna robila cirkus pri polnocnom sude... krava... ale inak spokojnost a rad by som si to cele zopakoval ale teraz len tak ako nezaujaty clen studentskeho spolku 4.I... bo ja som toho mal kopec - podakovanie mamam,jedna z hlavnych uloh v programe,cital som castuzky, vykonaval polnocny sud... ale bolo super, tesim sa na dozvuky...

a cela stuzkova bola ppci hlavne preto ze mi baba co ju 3 mesiace lubim bola ako partnerka a 20 minut pred zaciatkom mi povedala to co som chcel pocut takze som in love este viac..

btw: bolo tu uz par videi co sa stuzky tyka tak pridavam nas unos triednej knihy - - hadam prepacite amaterske spracovanie... ale napad sa v triede pacil tak sme ho zrealizovali...
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

takto minuly rok som sa na nu este len chystala...mali sme v januari.bolo super
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

ja osm ju mal pred mesiacom...bolo to fakt super...lol...v programe som hral mikulasa :D... a sme si robili srandu s profesoroch :D...mali ste tam byt...este raz by som si to zopakoval :)...nasu triednu knihu sme dali do rakvy...odniesli sme ju ako na pohrebe ku laborcu...tam do rakvy naliat Natural 95 zo spoluziakovej embecky :D...zapalit...a pustili to dole prudom :D
Prílohy
mf_187167875_b65203d098a7a6c6794f79ad3f3fa159.jpg
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

My sme mali 5. decembra, dnes sme v skole pozerali dvd a vela veci by som si este zopakoval :) Inak po zhliadnuti viacero stuzkových odporucam zaplatit si kvalitneho kameramana :)

Samotny priebeh stuzkovej s nami nacvicoval DJ :D lebo sami sme sa nevedeli zorganizovat a na to ako sme (ne)mali nacivicene to dopadlo perfektne a podla zhodnotenia profakov sme mali jednu z najlepsich, urcite plati, ze prospechovo a spravanim horsie triedy maju lepsie stuzkove :D Polnocny sud sme mali az o pol druhej, no a rodicom sa pacilo :) Potom sme pili a po zabezpeceni spoluziakov som dosiel domov o siedmej rano. Proste super zabava :smt039
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

No moja stužková dopadla nad očakávanie dobre, ale keď si na to celé spomeniem nechápem ako sa nám to podarilo :). nemali sme apsolútne žiadnu organizáciu, jedna spolužiačka vybavila 75 % stužkovej a sme jej za to boli veľmi vďačný, zo všetkých tried na škole sme jediný robili veľkú stužkovú. Najlepšie bolo že jedna učiteľka povedala ako sme to mali organizované :D, som s toho nemohol. program bol fajn ( imitoval som Michala jacksona :) ). A dosť som ľutoval mojich rodičov lebo v ten istý deň čo som mal stužkovú tak mal pohreb otcovej sestry manžel a ísť z pohrebu na stužkovú muselo byť dosť ťažké. Ale tá stužková sa u mňa zachová ako jeden z naj okamihov v mojom živote.
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

Syfon napísal:My sme mali 5. decembra, dnes sme v skole pozerali dvd a vela veci by som si este zopakoval :) Inak po zhliadnuti viacero stuzkových odporucam zaplatit si kvalitneho kameramana :)
loool.....aj my sme mali 5.12. :D
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Moja stužková sa konala presne 12. 12. 2008. Hoci sme najhoršou triedou, stužkovú sme mali najlepšiu, aká kedy na OA bola (hodnotenie profesorov). :oops: Bolo super, len to moc rýchlo ubehlo. Ako kolektív sme držali spolu (ináč sme taká "skupinková" trieda). Program sme mali vtipný, ako napr. autoškola s neschopnou žiačkou a agresívnym inštruktorom, aquabely v podaní "triednych sexi chlapov",...Hudbu sme sa snažili vybrať skôr takú, aby lahodila ušku rodičov (80. roky), a preto parket nebol nikdy prázdny. :D No proste jeden z najkrajších dní v mojom živote. :wink:
Prílohy
cmuk.jpg
aquabely.jpg
cigánsky tanec.jpg
P1020539.jpg
Napísať odpoveď