Digital napísal:Cista kopirka c-walku len v ovela trapnejšej verzii... sorry tak to vidim
c-walk
Kopirka podla mna nie, proste je to tanec nohami. Pri c-walku sa tolko neskace
Inak k teme: hardstyle hudbu pocuvam velmi rad (dostala ma k tomu Sensation Black 2006), ale tancovat na to neviem a ani neviem ako by som to mal vydrzat. Z trance som zvyknuty tahat na party 6-7 hodin s kratkymi prestavkami, pri tomto by som bol off po 10tich minutach
Digital napísal:No tanec nohami ale s prvkami na 70% podobnymi jak ma c-walk, az nato trapne skakanie
Trapne nie je Mne sa to celkom paci. A aby bolo jasne, nechcem to obhajovat za kazdu cenu, len nemam rad, ked sa niecomu nepravom krivdi
//nedalo mi: c-walk
GothaR napísal:Trapne nie je Mne sa to celkom paci. A aby bolo jasne, nechcem to obhajovat za kazdu cenu, len nemam rad, ked sa niecomu nepravom krivdi
GothaR napísal:Trapne nie je Mne sa to celkom paci. A aby bolo jasne, nechcem to obhajovat za kazdu cenu, len nemam rad, ked sa niecomu nepravom krivdi
Ďakujem ! Son rád že aspoň jeden celkom pozitívny hlas. Ale dosť ma sklamalo že sa ostatní stavajú k tomu tak negatívne. Je to však ich názor, brať im ho nebudem...
Skúšal som aj c-walk a aj ten sa mi dosť páči ale je veľmi komplikovaný na mňa, jumpstyle sa mi zdá viac taký ľudový.
Beriem to tak že sa to ešte celkom nerozšírilo, snáď sa po dákom čase udomácni aj na Slovensku.
EDIT: Záleží to aj od toho akú hudbu človek obľubuje. Ten kto viac obľubuje hip-hop bude na strane c-walku a naopak...
sKoReC napísal:a máš už aj nejaké tanečné video na internete ?? lebo ja chystam ale ešte neviem či som dostatočne dobrý aby som ho mohol uverejniť
nemam, ale keby som mal kameru, co si nemozem momentalne dovolit, tak by som dake postol. ale nekasli sa s tym ci si dobry alebo nie, kludne to postni, uvidis reakcie apod. hlavne sa nenechaj znechutit zelam vela stastia a skokov
jamess napísal:nemam, ale keby som mal kameru, co si nemozem momentalne dovolit, tak by som dake postol. ale nekasli sa s tym ci si dobry alebo nie, kludne to postni, uvidis reakcie apod. hlavne sa nenechaj znechutit zelam vela stastia a skokov
Hmm na to podľa mňa úplne stačí kamera na digitálnom foťáku. Kvalita je tiež veľmi dobrá a netreba aspon kupovať drahé videokamery.
Tak s jumpstylom som sa stretol prvýkrat v júli tohto roku a odvtedy si raz za čas doma zatrénujem ( podľa toho kto je doma ). Video už plánujem nejaký ten týždeň takže ked bude aspoň trochu vôle ( aj od kamaráta keďže formáty videí ktoré natáča jeho foťák podporuje youtube ), tak bude video na svete. Určite ho sem postnem a ak už nebude táto téma tak ti môžem poslať link ak budeš mať záujem.