ja mam v hlave atomove hodiny tak vacsinou dojdem presne...
ale poznam ludi co pravidelne meskaju a ked aj volam ze kde je tak povie ze za 5 minut a ajtak to trva 15...to neznasam radsej nech povie pravdu...no niektory si fakt nevedia vyratat co stihaju a co nie
obcas meskam
no mam kamarata ktory permanentne meska ... poznam ho uz asi 7rokov a za toto obdobie iba 2x krat meskal menej ako 5min inac permanetne aspon 30 min az hodinu
Do skoly chodim tak 1-5 minut pred zaciatkom hodiny, ak je to nejaky dolezitejsi termin, ako napriklad autobus, kde mam kupenu miestenku, tak som na mieste aj 20-30 minut pred odchodom.
no mne je to síce ľúto ale prenamentne meškám... nie som schopná prísť načas... teda občas to vydá keď... na bus a tak... keď idem za kámoškami... ale keby nie tatka, kto. ma zavezie keď môže asi by sa so mnou niekto nekamarátil...
ale hambím sa
ja meskavam .. tak vacsinou 5 minut ... podla situacie ... lebo aj tak viem ze niekto bude meskat, cize sa nakonec stretame na cas ... ale viem prijst aj vcas alebo skor, ak ide o nieco dolezite ...
vacsinou chodim skor, na nultu hodinu neskor
nahneval ma minule 1 typek ked sme sa mali stretnut, mi vyvolaval ze kde som ked som meskal 5minut, bol som tak 200 metrov od neho, a ked som prisiel tak povedal ze on musi surne ist domov.
Zalezi od situacie... Na prednasku vacsinou pridem presne ked zacina, na cvika o par minut skor. Ked sa dohodnem s kamaratmi, cakaju na mna malokedy - aj to max 2-3 minutky.
Ja sa snažím byť vždy presný a radšej pridem o par minut skorej ako by som mal meškať. Pokiaľ sa mi teda nepripletie nejaka nečakana událosť (dnes už rátam aj s 20 minutovymi meškaniami vlakov, keď si niečo planujem. Tie častejšie meškaju, ako chodia na čas)..
-A takého človeka, čo vždy chodi všade neskoro poznám ešte aj na prve rande meškal 10 minut..
meskavam pravidelne, ked sa mam s niekym stretnut tak vzdy zabudnem na cas a spomeniem si na to 5 minut pred dohodnutym casom takze 10-15 minutove omeskania su u mna uplne bezne
Neznášam čakanie na iných ľudí, preto som sa snažila vždy všade chodiť skôr. Momentálne je to také nevyspytateľné, raz sa podarí, raz nie Ale Ja zase nemám rada, keď mám ešte napr. 10 minút a viem, že to stíham a kamoška mi už volá: kde si toľko?