Moja mys je sibnuta
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Moja mys je sibnuta
mam mys, kupenu, neznackovu - kedze na nej nikde nepise znacku..
mam problem s tym, ze cas od casu, ked kliknem niekam mi to namiesto "jedno-kliku" myska "dvoj-klikne"
stretol sa s tym niekto uz?
(popriade mozno vecer hodim screen mysky)
mam problem s tym, ze cas od casu, ked kliknem niekam mi to namiesto "jedno-kliku" myska "dvoj-klikne"
stretol sa s tym niekto uz?
(popriade mozno vecer hodim screen mysky)
tiez som mal taky problem pri myske Geniuske, po cca 3 rokoch zacala neposluchat, tak som sa nasral a chcel som si kupit novu avsak kamos povedal ze mi da zadara tak teraz pouzivam tu jeho ktora ma tiez cca 3 roky a nic take sa s nou nedeje, tiez Geniuska, podla mna je to opotrebovanim tych tlacitok co su pod tymi tlacidlami co stlacas 
-
Šu-Do
Redeemer
joooj...
ja uz mam ked bolo 7 decembra 4 roky LOGITECH ciernu
prisaham ze vyzera ako nova... nikdy som s nou nemal problem... nedavno som ju otvaral a prekvapeny som bol ked som zistil ze bola takmer cista..
mozno som chytil kvalitny kus..
prisaham ze vyzera ako nova... nikdy som s nou nemal problem... nedavno som ju otvaral a prekvapeny som bol ked som zistil ze bola takmer cista..
-
Šu-Do
Redeemer
presne tie iste ? ako fakt ja som s nou spokojny.. snimanie je super... nevynechava a je presna.. 3 roky som bol bez podlozky len na dreve a teraz mam taku shit podlozku a je to este lepsie... v tom ze sa viac smyka akurat..turtlak69 napísal:su-do: tieto mysky mame v skole. no snimanie je uplne katastrofalne. no mozno je to tym pouzivanim alebo podlozkou...
-
krija
VIP
nechcem pisat, ze aj ja som mal taku mys. nepomohlo nic, a to som ju rozobral takmer do suciastky. tato chyba asi ani tak velmi nesuvisi s vekom, ja som mal ten problem po par tyzdnoch pouzivania. docasne pomohlo "prehodenie" na lavaka, ale po niekolkych tyznoch som zistil, ze sem tam robim peachoviny na ostatnych PC
.
ale nasiel som aj pozitivum. male, ale predsa. v counter strikeu to na jeden klik pustilo dve davky
ale nasiel som aj pozitivum. male, ale predsa. v counter strikeu to na jeden klik pustilo dve davky
mne podobne skoncila Logitech MX1000 .. beriem to ako spotrebny material, takze aj ked je to nenormalne dobra myska, zaobstaral som si novu.. lutujem ze ne tu istu 
Proste som ju nejak vyklikal..
.. a dohadovat sa na tom co je smejd a co nie, nema moc zmysel.. co sa moze pokazit sa aj urcite pokazi.. je to len otazkou casu, a vyrobne a ine vady nie su vylucene ani u drahych znackovych komponentov. Akurat u tych pripadna vada mrzi viac ako u lacaku
Proste som ju nejak vyklikal..
.. a dohadovat sa na tom co je smejd a co nie, nema moc zmysel.. co sa moze pokazit sa aj urcite pokazi.. je to len otazkou casu, a vyrobne a ine vady nie su vylucene ani u drahych znackovych komponentov. Akurat u tych pripadna vada mrzi viac ako u lacaku
Jeej ja mam presne tu istuŠu-Do napísal:joooj...
Co to tam lezi vedla tej mysi?Šu-Do napísal:joooj...