chcem sa spytat, ze ci sa da nejako vypnut nabijanie telefonu ked ho pripojim cez USB k pc, poste aby sa nenabijal ako nahle ho pripojim ku niekemu pc alebo sa to neda vypnut?(uz ma to strasne stve )
lebo mobil casto pripajam ku pc a tak sa stale nabija co ma za nasledok znizovanie zivotnosti baterie, pretoze bateria typu li-pol ma 200 nab. cyklov
verreaux napísal:Ano da sa to. Stacaj za sebou kombinacie: > * < < * < * a dostanes sa do akehosi menu kde chod do nastaveni sluzieb a tam sa to da vypnut.
patro16 napísal:lebo mobil casto pripajam ku pc a tak sa stale nabija co ma za nasledok znizovanie zivotnosti baterie, pretoze bateria typu li-pol ma 200 nab. cyklov
to kedysi byvalo na starsich mobiloch na novych sa mozes nabijat aj kazde dve hodniny a nic sa ti s baterkou nestane
inac je to dobre ked sa nabija po usb lebo ked kopirujem viac dat a bateria je na vistavena tak ju aspon nabija lebo kebi som kopiroval a bi sa vibil mozno bi uz nestartoval
puccik napísal:inac je to dobre ked sa nabija po usb lebo ked kopirujem viac dat a bateria je na vistavena tak ju aspon nabija lebo kebi som kopiroval a bi sa vibil mozno bi uz nestartoval
Ten tvoj pravopis, ta to jedna basen (Sory, nemohol som si to odpustit ) Ale celkovo mas pravdu,..