audio vystup na case

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

audio vystup na case

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

neviete mi niekto poradit? na bedni mam vpredu audio vystup, kabel mam zapojeny do dosky a ked pichnem sluchatka zpredu tak mi to vobec nefunguje...zvukovku nepouzivam na doske ale mam SB live...do zvukovky sa mi ten kabel pichnut nikam neda neviete v com by mohol byt probleeeem??

...zozadu sa mi to nechce stale prepajat :?
Dante3000rpm
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dante3000rpm »

myslis audio vystup na CD romke? ja som to tak mal ale tam som musel zapojit kabel aby to hralo (z dosky do CDromky)
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

nie myslim v predu na skrinke, a kabel zapojeny urcite mam

/to fakt nikto nevie co s tym??? :?
.cov
Star
Star

Príspevok od používateľa .cov »

Ked mas kabel zapojeny do dosky (MB), tak je pripojeny ku zvukovej karte na doske. A tu mas vypnutu, pretoze mas SB Live. Musis ten kabel vytiahnut z dosky a strcit do zvukovej karty. Je pravda, ze tam nie je konektor pre sluchatka, ale mohol by si to strcit do konektoru oznaceneho TAD. Je to konektor urceny pre komunikaciu s modemom, aby slo telefonovat. A na konektore TAD OUT+GND by mal byt rovnaky signal ako pre sluchatka (i ked nie stereo, LEN MONO). Skus a uvidis.

http://web.pertus.com.pl/~amos/sblive/sb1.gif
//obrazky davaj do prilohy

Pripadne (pokial si dost sikovny :) ) mozes zo strany spojov naletovat droty na konektor urceny pre reproduktor a bud pouzivat sluchtka vpredu alebo reproduktor vzadu. Oboje naraz neodporucam, pretoze su spojene pararelne a mohlo by dojst k poskodeniu zvukovej karty.
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

ok tak skusim pouzit ten TAD konektor ale co som zatial pozeral tak sa mi do zvukovky nikde nedalo zapojit konektor ktory mam teraz v doske ale pozriem este raz pre istotu.... zvukovku na doske mam vypnutu ale skusal som aj zapnut ale nic to nerobilo, ale to asi aj preto ze som stale pouzival tu Liveku...
Napísať odpoveď