Dochvíľnosť
neznasam ked niekto meska. a ja som jeden z tych meskajucich. fakt mi to na mne neskutocne vadi. no do skoly chodim pravidelne presne nacas. je to rutina. 4 roky chodim na ten isty bus a keby som ho zmeskal, tak by som mrzol na zastavke 20 minut. no obcas sa stane ze ho nestiham... kedysi som bol vsade o pat minut skor, teraz mi uz take nehrozi 
Chodim pravidelne vsade nacas a co ma vytaca viac ako to ze ludia s ktorymi sa mam stretnut meskaju je to, ked nahodou to vyzera ze budem meskat ja (vzdy sa to nejako dotiahne sice). Ostatnym ludom som ochotny akceptovat tak 10 minut. Ak niekto mieni prist neskor a nie je schopny sa ani ozvat tak ma tam uz rozhodne nenajde.
Inak, tu v Spanielsku som si uz trochu zvykol nato ze ludia chodia pravidelne s 15-30 minutovym meskanim. Je to tu narodny zvyk. Ja zo zvyku vzdy chodim presne ale dam si zalezat natom aby som mal so sebou svoj iPod, haha.
Inak, tu v Spanielsku som si uz trochu zvykol nato ze ludia chodia pravidelne s 15-30 minutovym meskanim. Je to tu narodny zvyk. Ja zo zvyku vzdy chodim presne ale dam si zalezat natom aby som mal so sebou svoj iPod, haha.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Do školy : Pravidelne meškám 5-15 minút.
Ak idem za priateľkou : 5-15 minút prídem skôr
Do práce : vždy načas
Na stretnutia : načas, občas skôr, ak prídem neskôr, max. o 5 minút.
Neznášam ak ľudia meškajú na stretnutia, pochopím 5-10 minút, stať sa môže čokoľvek / zápcha na ceste, meškajúci vlak, autobus/ ale ak človek len tak mešká pol hodinu, tak to ma vie nahnevať.
Ak idem za priateľkou : 5-15 minút prídem skôr
Do práce : vždy načas
Na stretnutia : načas, občas skôr, ak prídem neskôr, max. o 5 minút.
Neznášam ak ľudia meškajú na stretnutia, pochopím 5-10 minút, stať sa môže čokoľvek / zápcha na ceste, meškajúci vlak, autobus/ ale ak človek len tak mešká pol hodinu, tak to ma vie nahnevať.
-
zuzkazuzka
VIP
Ja mám pocit, že asi ani nedokážem meškať. Všade som na čas, resp. s dostatočnou časovou rezervou. Aj keby som chcela prísť neskôr, tak nemeškám... Keď sa stretávame viacerí, vždy som tam medzi prvými...
Úplne neznášam, keď niekto mešká viac ako pár minút a celkom ma vie vytočiť, keď ani nedá vedieť, že nestíha.
Úplne neznášam, keď niekto mešká viac ako pár minút a celkom ma vie vytočiť, keď ani nedá vedieť, že nestíha.
Mám kamaráta ktorý už permanentne asi 3 roky mešká stále ale už ho začínam preúčať lebo ma to dosť štve.Ináč je to fajn chalan.Minule osm sa s ním dohodol na 15:30 a povedal som mu ze bud tam presne lebo na teba kaslem.Naschval som prisiel 15:35 lebo so mvedel ze bude meskat a 15:40 som odtial odisiel.Potom bol na mna nasraty ze preco ako som odisiel.Ale takto ho to postupne napadne ze co keby som chodil presne.
A ohladom mňa. Ja meškávam iba vo výnimočných situáciách a skoro vždy som na mieste na čas.V škole som permanentne na čas lebo je to prostge moja povinnosť.A vonka s kamarátmi tiež veď je predsa v mojom záujme sa s nimi stretnúť
.Nedokážem pochopiť "meškárov"
A ohladom mňa. Ja meškávam iba vo výnimočných situáciách a skoro vždy som na mieste na čas.V škole som permanentne na čas lebo je to prostge moja povinnosť.A vonka s kamarátmi tiež veď je predsa v mojom záujme sa s nimi stretnúť
-
tereza
Medium Star
zvyknem obcas meskat, ale zavisi to od osoby, s ktorou sa mam stretnut. ak je to len nejaka taka, tak potom "mam cas". no ak sa mam stretnut s niekym na kom mi zalezi tak chodievam nacas. max meskam do tych 5 minut. cakat na niekoho, ked meska mi nevadi vtedy ked je vonku prijemne, mam sa na co pozerat a niecim sa zabavim, ale cakat teraz v zime na niekoho to je o nervy. vtedy sa vzdy vyhrazam bitkou 
-
DonLuca
Medium Star
Veľmi pekne si to napísal, tiež sa snažím byť vždy presný a ak už vidím, že to "minútovo" nebudem stíhať, už funguje mobil ....Mek napísal:Vzdy som na dohodnutom mieste este aj o 5 minut skor... a tiez neznasam, ked niekto nevie dohodnuty cas dodrzat. Takito ludia posobia u mna velmi neserioznym dojmom
A tiež ma vie pekne nasrať keď pre iných ľudí je dohodnutý čas len akási formalita...
Tak tomu ver, že nie si sama, koho to dokáže poriadne vytočiťzuzkazuzka napísal:...a celkom ma vie vytočiť, keď ani nedá vedieť, že nestíha