Tak skus najst za milion auto, ktore bude mat rovnaku vybavuden333 napísal:asi tak no...proste milion korun vysolit za skodovku.....umna uplne nemozne a ten roomster je proste na grc...
Nová Škoda Superb !!!
Skoda nie je taka lacna ako si myslis. Za tu cenu najdes obdobne vybavenych hlavne francuzov, kedze ich predajna politika je taka, ze normal ceny a zlavy 100-200tis. Imho slusne zlavy vie dat aj taky Ford a myslim, ze top triedy - Mondeo, je uplne inde ako bude novy Superb. Superb nie je o tolko vacsi ako sa zda a tie 3-4cm na nohy vzadu ... nech si nechaju.t0m4s3 napísal:Tak skus najst za milion auto, ktore bude mat rovnaku vybavu
Novy Superb to bude mat tazke, ludia uz si zacinaju vsimat aj ine znacky ako je predrazena Skoda. Nastastie nova gen. nebude uz taka bezpohlavna ako prva, to bol hnus velebnosti.
Mondeo si akosi neviem predstaviť ako manažérske auto.. skôr mi to príde ako rodinné auto trochu zazobanejšej rodinky.
Tým netvrdím, že sa mi nepáči, ale jeho využitie vidím inde.
Veď každý má svoje vlastné preferencie.. napr. niekomu bodne aj tých pár cm na zadných sedadlách naviac.. 
Nie je to moje auto snov (mne stačí čierna octavia II scout vo full výbave), ale som trochu fascinovaný, že škoda sa nesústreďuje len na mini autá a vie robiť aj niečo väčšie. Ja ju stále beriem ako domácu značku, takže jej stále držím palce.
Inak prvé oficiálne foto v hires (3543 x 2362):

(až na tejto fotke som si všimol napr. zaujímavý detail na smerovke s nápisom "superb".. uvidíme na funkčné využitie)
Nie je to moje auto snov (mne stačí čierna octavia II scout vo full výbave), ale som trochu fascinovaný, že škoda sa nesústreďuje len na mini autá a vie robiť aj niečo väčšie. Ja ju stále beriem ako domácu značku, takže jej stále držím palce.
Inak prvé oficiálne foto v hires (3543 x 2362):
(až na tejto fotke som si všimol napr. zaujímavý detail na smerovke s nápisom "superb".. uvidíme na funkčné využitie)
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Obdobne, to znie skor ako menej vybavenemishenko napísal:Skoda nie je taka lacna ako si myslis. Za tu cenu najdes obdobne vybavenych hlavne francuzov, kedze ich predajna politika je taka, ze normal ceny a zlavy 100-200tis. Imho slusne zlavy vie dat aj taky Ford a myslim, ze top triedy - Mondeo, je uplne inde ako bude novy Superb. Superb nie je o tolko vacsi ako sa zda a tie 3-4cm na nohy vzadu ... nech si nechaju.
Novy Superb to bude mat tazke, ludia uz si zacinaju vsimat aj ine znacky ako je predrazena Skoda. Nastastie nova gen. nebude uz taka bezpohlavna ako prva, to bol hnus velebnosti.
brm: S tymi managermi to mas tazke. Vela brnenkych (lepsie povedane mimoprazskych) firiem vlastni aspon jedno luxusne auto typu jaguar aby mohli chodit do Prahy na nejake schodzky. Ak by si prisiel v niecom ako SuperB tak by sa na teba "prazaci vole!" pozerali skrz prsty ako na socku.
t0m4s3.. njn.. ale pri svojich súkromno-pracovných výletoch do Prahy som sa stretol aj s pražskými firmami, kde najvyšší mal Superba s vodičom.. 
Ale iný účel Superba ako služobné manažérske auto si neviem predstaviť. Podľa mňa je to ideálne auto pre stredný a vyšší manažment + štátnu správu. Načo je napr. Packovi BMW M5?
Ale iný účel Superba ako služobné manažérske auto si neviem predstaviť. Podľa mňa je to ideálne auto pre stredný a vyšší manažment + štátnu správu. Načo je napr. Packovi BMW M5?
-
p4ra
Redeemer
Aby mohol, ako pomaly kazdy druhy sedliak chodit s otvorenymi oknami a hovorit si v duchu pri pohlade na ostatnych: Pozrite sa jebkovia, co som si kupil. Mercedes!?wesley17 napísal:j.b na to kup si mercedes
Radsej si kupim taku Superb vo fest nalozenej vybave, ako nejaky Mercedes E v zakladnej vybave.
p4ra.. moja filozofia.. radšej menšie auto vo full výbave ako nejaké veľké v základnej výbave s plechovými diskami.. 
Inak prečo mám taký pocit, že 99% ľudí tu na toto auto nadáva iba preto, že v znaku má okrídlený šíp?
//2sundevil.. njn.. cenu beriem.. ale zase tam sú iné aspekty.. široká sieť servisov atď. Ľudia argumentujúci cenami sú 1%, ale tých zvyšných 99% na cenu neberú ohľad...... A inak.. myslím, že tu hodnotíme hlavne dizajn auta a nie cenu.
Inak prečo mám taký pocit, že 99% ľudí tu na toto auto nadáva iba preto, že v znaku má okrídlený šíp?
//2sundevil.. njn.. cenu beriem.. ale zase tam sú iné aspekty.. široká sieť servisov atď. Ľudia argumentujúci cenami sú 1%, ale tých zvyšných 99% na cenu neberú ohľad...... A inak.. myslím, že tu hodnotíme hlavne dizajn auta a nie cenu.
preco? zeby preto, ze skodovka je nenormalne predrazena, plati to od najlacnejsej fabie takze pochybujem ze superb bude inybrm napísal:Inak prečo mám taký pocit, že 99% ľudí tu na toto auto nadáva iba preto, že v znaku má okrídlený šíp?
a ako tu uz bolo spomenute je x aut, ktore maju ovela lepsi pomer vykon/vybava/znacka/cena
alebo preto, ze nemaju skodovku v laske? niekto ma v preferenciach znacku a niekto zase nieco ine, o tom je trh ze si vyberies a nikomu nemusis vysvetlovat ze preco, jedine sebe samemu sa musis zodpovedat, ze preco som si vybral toto, ked som mohol mat tamto
-
Dante3000rpm
Medium Star
-
Shark NX
Addict
Dante nebudem ti racej rozpravat o kvalite VW ... lebo by si sa zadrhol ...
Pri Vyrobe robia detske chyby v Elektonike a konstrukcii
Nebudem ti racej hovorit jake hovadiny robia na svojej vlajkovej lodi (Phaeton) o lacnejsich modeloch racej pomlcim
Cize tvrdit ze VW su kvalitne auta je jak tvrdit ze Fotaky od Benq su kvalitne
Ano odfotia ale kvalitou by som to nenazyval
Pri Vyrobe robia detske chyby v Elektonike a konstrukcii
Nebudem ti racej hovorit jake hovadiny robia na svojej vlajkovej lodi (Phaeton) o lacnejsich modeloch racej pomlcim
Cize tvrdit ze VW su kvalitne auta je jak tvrdit ze Fotaky od Benq su kvalitne
Ano odfotia ale kvalitou by som to nenazyval
Čiže 1.9TDI je vo VW kvalitnejší ako to isté TDI v Škodovke?
Inak o tom by možno vedel porozprávať krija, že ako montujú autá v bratislavskom VW, kde v podstate montujú autá značky VW, Audi, Porsche a údajne tam chcú už aj Octavie.. že koľko % komponentov v rámci racionalizácie majú všetky tieto značky rovnaké..... 
Inak ešte ma napadá argument proti Škodovke.. a vlastne celej VW Group.. strašne sa kradnú. Aj keď napr. jeden sused pri našich garážach si kúpil Passata a kvôli stálym pokusom o jeho krádež ho vymenil za Superba a odvtedy má vraj pokoj..........
Inak ešte ma napadá argument proti Škodovke.. a vlastne celej VW Group.. strašne sa kradnú. Aj keď napr. jeden sused pri našich garážach si kúpil Passata a kvôli stálym pokusom o jeho krádež ho vymenil za Superba a odvtedy má vraj pokoj..........
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
vies ako taka octavia sa da dobre predat niekde na vychod, juhovychod europy, tam si to aj tak niekto nevsimne, resp. to nikohoi jaksi netrapi ze bolo auto ukradnute ... vela tych aut samozrejmä ostava aj u nas, halvne vo forme nahradnych dielov ... no ale preco sa kradnu najviac? no lebo ich je najviac a pravdepodobne ich nebude tazke ukradnut .. v podstate nijeje tazke ukradnut hociake auto, ktore je hociako zabezpecene, zlodejovi, ktory je dnes uz uzko specializovany staci par sekund aby ti s autom odisiel hoci spred hypermarketu plneho ludi a nikto si to ani nevsimne ... ked sa nejaka skupina speciazizuje napr. na octavie a fabie, tak ma ovela mensie riziko ako keby kradli ferraribrm napísal:... strašne sa kradnú
... btw. existuje jedna finta, ktora bola nedavno zverejnena aj na jednom serveri specializovanom na auta ... auta koncernu vw, konkretne to bol priklad octavie II sa daju elegantne ukradnut, resp. sa do nich dostat .. staci ked mate pristup do auta (napr. servis), napojite na kabel a v jednotke si iba pridate code z vlastneho dialkoveho ..auto pojde otovrit povodnym dialkovym, ale aj tym ICH univerzalnym ... takze radio a podobne veci mozu byt hoci kedy bez znamky nasilia prec a este za sebou moze pachatel aj zamknut