Maki napísal:taky malicky a nepodstatny navrh - zmenit hodnoty policok - predsalen ked to zacalo mali 5 policok iba hojko a tomase a teraz vas je 15...
Tak zo 17500 uzivatelov je to zatial este stale zanedbatelne nie?
vpodstate ano - ja len narazam na tabulku top karmy ze predtym to tam zivalo prazdnotou a teraz je to dooost zelene... a ako to je len tak navrh.. neocakavam ze prejde..
a výsledok toho celého by bol aký? Však keby si mal zvýšiť hranicu top karmy tak to by tu človek sa asi zbláznil kým by to dosiahol..už teraz je to dosť namáhavé
nebite maaaa - je to len navrh - ok kaslite nato.. a ked tu niekomu ide len o dosiahnutie top karmy tak nech sa snazi... ale postupom casu budu mat vsetci v top karme 3 stvorceky.. za par mesiacov 4.. potom 5 a ten rebricek tak trosku strati vyznam lebo nebude vidiet rozdiely vobec
tak sa prida sieste policko pre hardcore profikov aj tak je to divne s tou karmou, ja mam 4 policka a pri tom pomaly nechapem zaco, 90% mojich kariem je za uplne koniny
No jo.. Karma podlieha inflacii. Mal by sa otvoriť karma trh. Napr. v bazare za 10 karma bodov dostaneš 5% zľavu, za 15 poštovne zdarma.. etc
-Trikrat hojko nakupi v bazare a hneď bude mať o štvorček menej
axXis napísal:tak sa prida sieste policko pre hardcore profikov aj tak je to divne s tou karmou, ja mam 4 policka a pri tom pomaly nechapem zaco, 90% mojich kariem je za uplne koniny
alebo začať nové kolo. Tí čo majú plných 5 budú mať teraz všetko prázdne a niekde poznačenú dvojku ž idú od znova
audiotrack napísal:alebo začať nové kolo. Tí čo majú plných 5 budú mať teraz všetko prázdne a niekde poznačenú dvojku ž idú od znova
ta teraz ked uz uz cakam ze bude full-house? omg no! mozno by trebalo nastavit system karmy tak aby vsetkych 5 stvorcekov mali len napr prvy 5, 4 stvorceky 20 atd atd.
audiotrack napísal:alebo začať nové kolo. Tí čo majú plných 5 budú mať teraz všetko prázdne a niekde poznačenú dvojku ž idú od znova
hej ale to vobec nie je blbost alebo napriklad kto uz ma jeden riadok plny, tak by sa mu pod ten plny dal automaticky este jeden, ktory by bol prazdny a tak by to slo dalej. alebo ma napadla este jedna vec a to su vsetkymi nenavidene podpisy pod prispevkom by bol tenky riadok, kde by bol podobny obdlznik ako je teraz, ale mal by dajme tomu 10 stvorcekov a tie by sa postupne zaplnali
napad to bol trebarz ale nechapem preco tolko spamu sa v tomto topicu nahromadilo.. mala sa k tomuto vyjadrit "vrchnost" a topic sa mohol locknut ..ale nie..