UČitelia v škole ...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Shark NX napísal:Vampirka ... poznas metodu ... Kocka cukru do nadrze jeho/jej auta?? ... Alebo ine vylomeniny ... Uvidis pomoze to ... ;)
shark, mam ta za inteligentneho cloveka, no co si napisal mi k pojmu inteligencia akosi nesedi... no offence... kazda sranda ma svoje medze...
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

radsej nech ma biju len nech mi daju zapocty..
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Pezzo napísal:tu je zaciatok: http://www.ceknito.sk/video/34879
,Mi-chau
Sak obidve videa tu uz su tak naco davate este raz :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No tak tato je fakt trafena...
Viem, ze ziaci to ucitelom nijako nezlahcuju, ale ak si niekto toto povolanie vyberie, tak s tym musi ratat a ovladat sa.
U nas taketo nieco nebyvalo, sem tam sa ucitelka trocha pohadala s nejakym ziakom ale inak nic, takyto krik nikdy nebol :)
A dalsia vec, ako pisal Joxxo: dobry ucitel ma autoritu aj bez kricania a ziaci potom nemaju problem pocuvat.
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

No prave som zistil ze ta ucitelka je z mojej byvalej skoly a ucila ma, poznam dokonca aj ziaka na videu (kt. buchne po chrbte)... Silna no..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

No kokoz, mne keby hento spravi za skolskych cias, tak je to facka naspat a k nej pravdepodobne dvojka zo spravania alebo slovna sprska, ktora by tiez skoncila nejakou dvojkou zo spravania.

Mojmu bratovi takto chcela moja triedna drbnut este na zakl. skole, tak jej chytil najprv lavu ruku, potom sa zahnala druhou, aj tu jej chytil, potom zacala penit a povedala mu, nech ho pusti. On ju sice pustil, ale skor, ako to spravil jej povedal, ze nech to uz neskusa, lebo sa postavi aj on. Hehe, to boli casy. Oni boli vsetci chalani, tak ako my v triede - hokejisti, takze strach z nejakej ucitelky nebol urcite..

A k tym dobrym ucitelkam. Je zopar z nich, na ktore s radostou vzpominam. Dokonca sa za nimi chodit aj na zakl. skolu zastavit a pozdravit. Napr., co ma ucila dejepis, tak som na gympli robil jednu pracu a potreboval som material, tak som za nou zasiel na zakladku a so vsetkym mi pomohla. Potom ucitelka slovenciny. Tu mam dodnes najradsej zo vsetkych, lebo len vdaka nej nepisem, ako Madar a viem plynulo rozpravat a pisat gramaticky spravne.

Uzavrel by som to slovami - Byt ucitelom nie je povolanie, ale diagnoza.
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

Joxxo napísal:,Mi-chau
Sak obidve videa tu uz su tak naco davate este raz :lol:
sory, nevsimol som si
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Tak v súčasnosti máme takého účiteľa, ktorý si nevie na hodine urobiť absolutne nijaký poriadok jeho rešpekt je na úrovni 5-ročného decka, ktoré sa snaží rozkázať 20-ročnému., jeho vysvetlenie stoji často za prd, ked ho niekto zavola aby nam vysvetlil nejakú problematiku tak sa často robí že nevie o čom je reč, že sme sa to mali učiť na iných predmetoch a pod.
pred týždnom som písal písomku, pričom to bola dosť zamotana písomka /kedže som chýbal v dôsledku mojej účasti na olympiade z nemeckého jazyka, číže som sa neulieval z písomky/ tak tento učiteľ dal písať dodatočne inú v porovnaní s prvou písomkou, ktorá bola primitívne ľahka, tak nam tým dodatočne píšucím dal úplne odveci, ktorú nevedel ani len vysvetliť čo tam treba robiť - potom ešte posmešne povedal, že sú rovnaké podmienky, ja mu nato povedal že nie su - a on ma obvinil, že by som aj múdreho nasral, :lol:

na základke sme mali takú učiteľku ešte na prvom stupni, ktorá nas tam terorizovala až kym sa jeden spolužiak neodvážil na jej ťahanice struhnúť po rukách /a to sme boli 4-taci na základke/ odvtedy táto učiteľka skrotla a skončila bez autority s tým, že dnes po nej žiaci pokrykujú milka a ona s tým nevie nič urobiť lebo je slaba :wink:
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

jj su aj dobre ale to su vacsinou tie mladšie napriklad naša slovinarka/angličtinarka take zadery s kamaratom davame že sa aj ona smeje :lol: alebo sa s nou da normalne da snou na angličtine pokecať no keby taketo boli všetky... :)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Ja som na škole mal angličtínárku za všetky drobné - fúzatá stará baba, na nohách šľapky a cez dieru v ponožke na nás furt čumel jej palec na nohe. Na škole jej inak než "bajuzatá" nepovedal nikto. Samozrejme že nás prd naučila, skôr plodila svoje veľadivné hlášky, napr. niekomu raz pri presúvaní vrzgla stolička, ona boh vie ako to kovové vrznutie počula a spustila: "Tak vážení, toto je vrchol. Choďte si grgať, prdieť, srať a podobné debilné pazvuky vydávať cez prestávku na hajzel"
Jej hodiny tiež stáli za všetky drobné a niečo navyše. New York nijak inak neprečítala ako "njóá"/doslova/, stále mlela čosi o "pezn prfk" "pá patsp" a až na konci hodiny človeku došlo a zistil, že vysvetľuje časy.
Chvalabohu, zmizla zo školy skôr než sme jej chceli pred Vianocami kúpiť žiletky...
Napísať odpoveď