Heh, od rodičov nechcem nič. Kedže čo chcem to si kúpim. A nemôžem od nich chcieť nový notebook, 24´´ monitor,foťák a nový mobil Takže to klasicky zostáva na mne, že sa obdarujem sám.
kachna napísal:ja by som chcel auto a peknu holku v nom (mudru a zabavnu)
nerealne! skor dostanes to auto...
Co chcem to uz mam, co by som chcel a nemozem mat, tak to nechcem, aspon niesom nespokojny. A nie pod stromcek ale pri stromceku nech caka poriadna sosovicova a salatik s rybkou, nech ma radost moj zaludok. Po dobrom jedle su vsetci spokojni a stastni, a o to predsa ide.
kachna napísal:ked uz sme taky realisti tak ja by som chcel auto a peknu holku v nom (mudru a zabavnu)
tak to rovno mozes chodit s chlapom
zena Ti splni 1 z 3 [pekna] chlap 2 z 3 [mudry a zabavny]
k teme: chcem sa zbavit toho co ma tazi u dva a pol roka a celkom sa mi to dari [dufam], materialne veci som si kupil [GTS 512 OC ^_^, cpu, case, handry ^^]...viac mu ku stastiu netreba.
Lacnejsi benzin, upokojenie situacie na ropnom trhu, udrzanie inflacie...
Inak mi ale dosluhuje myska, takze asi nejaky novucky presny laser...
A k zivotu mi nechyba asi nic, pocitace sluzia, mobil som poriesil novucky nedavno, KOSSy nove tiez... Mozno nejaka lepsia grafika by neurazila...
zelovoc napísal:kua, mne by uplne stacil vyssi plat.
tak to asi aj mne ale povedz to sefovi
on ma asi o nas takuto mienku :
Demografické a profesionálne zastúpenie :
Z určitosťou možno povedať, že k*koti sú všade. Najviditeľnejšie zastúpenie je samozrejme v mediálne propagovaných inštitúciách ako sú politici a celebrity. Vačšina k*kotov taktiež súhlasí, že k*koti sú vo všetkých riadiacich a menežmentských postoch. K*koti z týchto postov zase majú pomerne presné čísla aj o tom koľko podriadených je k*kotov.