SK65 vs. T630
SK65 vs. T630
Aky mob. tel si mam teraz kupit, no nemam moc penazi...
Re: SK65 vs. T630
Nokia 5110ADOXtreme napísal:Aky mob. tel si mam teraz kupit, no nemam moc penazi...
skôr tú 630....siemens je siemens...SE je kvalitnejší....
hmmm no kedze nemas vela penazi jednoznacne SE T630 (namakany mobil a zozenies ho aj do 5000SK uplne novy ak uz teraz nie aj lacnejsie)
Chyba mu :
- pamatove karty
- lepsi fotak
- podpora mp3
- radio
Siemens SK65 je celkom pohodofkovy telefon ale ta cena 9500SK
Chyba mu :
- fotak
- pamatove karty
- podpora mp3
- radio
Zaver oba telefony su podla mna velmi dobre maju BT, IrDa, GPRS.
Samozrejme Siemens SK65 je lepsi ma vacsiu pamat, QWERTY klavesnicu, licencovaneho email klienta... ale ked nemas peniaze jednoznacne ti odporucam SE T630. Alebo este setri a kup si namakanejsi mobil (SE K750i, N6230i, Motorola MPX 220, ...). Tod moj nazor.
P.S. ked ti ide o to aby si mal namakany mobil pri sebe s ktorym mozes pracovat ako s malym PC tak si kup Siemens S55 + nejake PDA-cko a mas vyjde ta to aj lacnejsie ako SK65
lenze musim nosit 2 zariadenia.
Chyba mu :
- pamatove karty
- lepsi fotak
- podpora mp3
- radio
Chyba mu :
- fotak
- pamatove karty
- podpora mp3
- radio
Samozrejme Siemens SK65 je lepsi ma vacsiu pamat, QWERTY klavesnicu, licencovaneho email klienta... ale ked nemas peniaze jednoznacne ti odporucam SE T630. Alebo este setri a kup si namakanejsi mobil (SE K750i, N6230i, Motorola MPX 220, ...). Tod moj nazor.
P.S. ked ti ide o to aby si mal namakany mobil pri sebe s ktorym mozes pracovat ako s malym PC tak si kup Siemens S55 + nejake PDA-cko a mas vyjde ta to aj lacnejsie ako SK65
Nechcem kupovat lepsie, pretoze o nejake tri mesiace mi konci pausl, takze preto...ob3l1x napísal:hmmm no kedze nemas vela penazi jednoznacne SE T630 (namakany mobil a zozenies ho aj do 5000SK uplne novy ak uz teraz nie aj lacnejsie)
Chyba mu :
- pamatove karty
- lepsi fotak
- podpora mp3
- radio
Chyba mu :
- fotak
- pamatove karty
- podpora mp3
- radio
P.S. ked ti ide o to aby si mal namakany mobil pri sebe s ktorym mozes pracovat ako s malym PC tak si kup Siemens S55 + nejake PDA-cko a mas vyjde ta to aj lacnejsie ako SK65lenze musim nosit 2 zariadenia.
Re: SK65 vs. T630
Tak si kup nejaki smejd alebo lepsi