Zvysenie hudby
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zvysenie hudby
neviete prosim nejaky program v ktorom by sa dala zvysit pesnicka o par tonov? Potrebujem to urobit pre jednu kamosku ktora ju chce spievat ale je velmi nizko a nevyspeiva to tak by som ju potreboval zvysit
dakujem je to strasne surne
dakujem
dakujem je to strasne surne
dakujem
-
Supersonic
Light Professional
-
mspeedo
Light Professional
To co chces zvysit sa vola pitch, skus nejaky zvukovy editor (ale nie nero), alebo najlepsie s lepsim pluginom, pretoze zmena pitchu patri medzi tie narocnejsie efekty a kvalitne to nespravi hociktory.. Ja na to pouzivam tento http://www.waves.com/content.aspx?id=284
Len taka poznamocka nemyslis ak posunies celu pesnciku vyssie o nejaky ton ze to uz nebude ono?
Ked zacina napr. v C tak tak ma zacinat bola tak zlozena a skomponovana (zalezi od pesnicky) ak ju celu zvysis o ton tak na urictom mieste ju mozes mat uz moc vyssoko (co sa bude zdat ako falosny ton) 
EDIT: lepsie by bolo spevacke vybrat pesnicku na ktoru ma a nie upravovat pesnicku na spevacku
EDIT: lepsie by bolo spevacke vybrat pesnicku na ktoru ma a nie upravovat pesnicku na spevacku
Skúšal si to? Dá sa zvýšiť/znížiť tónina aj pri zachovaní rýchlosti. Napr. vie to Goldwave a napr. aj plugin SndStretch pre Audacious. Netvrdím, že bude kvalita zvuku úžasná, ale urobiť sa to dá.
PS: Pridal som malú ukážku z výstupu toho pluginu. Špecializované programy to zvládnu určite oveľa lepšie.
PS: Pridal som malú ukážku z výstupu toho pluginu. Špecializované programy to zvládnu určite oveľa lepšie.
- Prílohy
-
- test.rar
- (934.09 KiB) 82 stiahnutí
-
JohnFrusciante
Star
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Môže zvýšiť z C do D, ale bude to mať za následok, že bicie budú inak naladené.JohnFrusciante napísal:ty nemozes zvysit napr s Cecka do Decka. to sa proste tak neda. pesnicka by bola hnusna, na hovno. ked chces zvysit tony tak musis o jednu alebo aj viac oktav. zer nebudes mat napr c1 ale c2. potom bude mat piesen tie iste tony len o oktavu vysie
Hnusné či nie - akákoľvek umelá úprava originálu je hnusná.
-
JohnFrusciante
Star
no hej to je pravda ale je rozdiel ked posunies piesen o jeden ci dva tony ako o celu oktavu. o celu oktavu to bude lepsie zniet pretoze tam budu tie iste tony len o oktavu vysie. a myslel som ze ma nejaky program ktory piesen rozdeli na bicie, gitary, spev, klavesy.... pretoze bicie musia ostat povodne
Jasne ze mozes zvysit-ale iba o oktavu,2,3...Ak ju spieva niekto v E,tak sa musi zvysit na E-len o oktavu vissie-presne toto potrebuje tvoja kamoska..
Ak sa to zvysi o nejaky rozdielny pocet tonov,ako je jedna oktava-bude to falosne.
No a takom programe som nepocul-vsak urob karaoke,teda vynechaj hlas a kamoska moze spievat..
Ak sa to zvysi o nejaky rozdielny pocet tonov,ako je jedna oktava-bude to falosne.
No a takom programe som nepocul-vsak urob karaoke,teda vynechaj hlas a kamoska moze spievat..