Orange vs Konkurencia

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...

Chcete optiku

Ano
16
67%
Nie
1
4%
Staci mi to co mam
7
29%

Celkom hlasov: 24

Elpokoloko
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Orange vs Konkurencia

Príspevok od používateľa Elpokoloko »

Mno co si myslite okolko sa Orange viac nabali ako ostatni , podla mna nehorazne a vseliake malicke spolocnosti bud skrachuju alebo pojdu cenou tak dole ze aj tak sa moc neuzivia...
Co sa tyka T-Comu optiky zaspali buducnost , chcu kopat az na dalsi rok ale to mnohym ludom skoncia zmluvy s tedajsimi providermi a ak mozu tak hned budu brat optiku od Orangu ak bude dostupna a navyse Orange obsadil najhlavnejsie body najvacsich miest takze som zvedavy kde bude T-Com vsade kopat svoju optiku...

Co sa tyka Orangu stane sa presne to co kedysi urobilo a aj robi UPC...
Nazaciatku hodia prijatelne ceny za sluzby ktore su fakt kvalitne, ale po rokoch bude cena sluzieb narastat tak ze mnohi sa aj tak budu rozhodovat podla ceny (napr:Satro v BA)...v kazdom pripade som zvedavy ako sa toto cele bude formovat ale som rad ze bude aspon konkurencia , lebo iba konkurencia tlaci ceny dole :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ako sam pises, robi to co kedysi UPC a zda sa ti ze by malo UPC nejaky aspon naznak monopolu?
Elpokoloko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Elpokoloko »

t0m4s3 napísal:Ako sam pises, robi to co kedysi UPC a zda sa ti ze by malo UPC nejaky aspon naznak monopolu?
Nehovor mi ze doteraz UPC nebol monopol na 99% ano ...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ludia maju moznost nemat UPC, tak o ziadnom monopole nemoze byt ani rec. Bohuzial pokial ma firma XYZ ponuku za 700,- a UPC ponukne za 500,- tak po zdrazeni o 100,- sa stale vyplati viac UPC. Na toto nepotrebujem mat ani semester ekonomickej fakulty.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Orange vs Konkurencia

Príspevok od používateľa enter00 »

Elpokoloko napísal:Nazaciatku hodia prijatelne ceny za sluzby ktore su fakt kvalitne, ale po rokoch bude cena sluzieb narastat tak ze mnohi sa aj tak budu rozhodovat podla ceny (napr:Satro v BA)...v kazdom pripade som zvedavy ako sa toto cele bude formovat ale som rad ze bude aspon konkurencia , lebo iba konkurencia tlaci ceny dole :wink:
mne sa nezda, ze UPC ma menej kvalitne sluzby ako pred rokmi... ano, cena TV narasta, ale mas viac kanalov.
a internet? napr ich zakladny program classic zacinal na 384kbit a za roky bez zmeny ceny zvysil na 8mbit...
Orange je ina kapitola, ceny a hlavne uroven sluzby je inde kvoli tomu, ze to plati materska firma bez ohladu na ziskovost ako pilotny testovaci projekt technologie, ktoru chcu nasadit masovo.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

ale jedno je pravda ze UPC zacalo nejak po revolucii a vtedy toho moc nebolo navyber ....
Co sa tyka ci UPC bol ci nebol monopol neviem odpovedat ale ak to porovnam so Slovnaftom tak urcite nie...tak ale do roku 2005 podla mna 95% ludi malo UPC kablovu televiziu...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

MP4-22 napísal:ale jedno je pravda ze UPC zacalo nejak po revolucii a vtedy toho moc nebolo navyber ....
nie, po revolucii zacal budovat siete Siemens:) Ten ich potom odpredal holandskej firme UPC. UPC zo spickovo vybudovanej infrastruktury tazi doteraz.
Napísať odpoveď