no uz som ocheckoval recenzie na nu,vyzera byt docela v pohode tak si ju asi zadovazimXaRaX napísal:ak xces dobru mys pre lavakov kup si mx310
Akú máte myš
MS Basic Optical Mouse
Pred mesiacom som kupil MS Basic Optical Mouse (black) a za 270Sk (s DPH) je to dobra kupa.
-
Stenky
Professional
genius robi teraz popi*i male notebook traveller mysi, normalne som rozmyslal ze si jednu kupim len tak na komp (300 Sk) no nekup to
inac podla mna staci nejaky lacny Wireless desktop(ako mam napr. ja
) od majkrosoftu za 1500 Sk a mas vystarano Keyboard aj mys na jeden USB, len keby ta krysa nezrala tak casto baterky
inac podla mna staci nejaky lacny Wireless desktop(ako mam napr. ja
Ak myslis ze Genius robi male mysi tak sa pozri na tutoStenky napísal:genius robi teraz popi*i male notebook traveller mysi, normalne som rozmyslal ze si jednu kupim len tak na komp (300 Sk) no nekup to
inac podla mna staci nejaky lacny Wireless desktop(ako mam napr. ja) od majkrosoftu za 1500 Sk a mas vystarano Keyboard aj mys na jeden USB, len keby ta krysa nezrala tak casto baterky
Ultra Slim Product Design for Stacked USB Ports
Ideal Solution for Notebook Users
Measures 3” Tall x 1.5” Wide
USB / PS2 Compatible
Compatible with Windows 2000 & XP
Verbatim Limited Lifetime Warranty
Detailny obrazok(9MB !!):
Kód: Vybrať všetko
http://www.verbatim.com/images/products/49003.tif...a dostat ju aj na Slovensku
- Prílohy
-
- Verbatim Optical Mini Travel Mouse
- mys_verbatim.jpg (38.4 KiB) 1030 zobrazení
Mys od Wacomu pouzivam asi nejake 3roky, samozrejme ine typy, ako je napr. Graphire3 SXL (predtym ET SteelBlue). Skusenosti mam dobre, akurat sa s nou hraju blbo hry, ale co sa tyka normalnej cinnosti s PC, tak je to otazka zvyku. Ked som ju pouzival prvy tyzden, som myslel, ze ma slahne, ako hruza, pretoze som s tou mysou zbiehla zo senzorickeho pola, tekze tak, ale zvykol som si...t0m4s3 napísal:Kamos ma od Wacom-u Woolito [alebo tak dajak] a je to celkom na h*vno ta mys. To pero je samozrejme dobre ale mys je grc... ake s tym mas skusenosti Adox?
PS: No aj tak musim prizant, ze taka dobra opticka s nejakou teflonovou podlozkou, tak to je delo...
to mas recht ja som sadol k druhemu kompu a nevedel som si zvyknut proste tamys bola tak brutalne pomala ze som myslel ze skolabujemt0m4s3 napísal:urcite ze podlozka je dolezita vec, ale ja osobne mam 800dpi na mx510ke a je to sakra poznat. podlozka obycajna tenka reklamna a je to radost robit. Tych 1600dpi pri mx1000 musi byt strasny navyk, potom prides k inemu kompu a ta moze slahnut takisto ako teraz "slaha" mna
-
TheEliTe