Piskanie v zdroji

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Piskanie v zdroji

Príspevok od používateľa juslik »

prosim vas mam zdroj seasonic ma asi mesiac a ked si posielam z druheho PC nieco na ten kde je tento zdroj cez ICQ alebo cez total comander tak mi tam nieco pipa neviete cim to moze byt ? inak ked neposielam tak je uplne tichy..len ked posielam zacne si popiskovat..

dakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Si si isty, ze je to v zdroji??? Lebo s niecim podobnym som sa uz stretol, konkretne slo o jemnucke piskanie pri scrollovani myskou v prehliadaci, obcas aj v inych veciach. Kamarat mi ako problem uvidiel kondenzator na doske. Ked som menil dosku, tak toto piskanie zmizlo, takze celkom verim, ze to mohlo byt nieco s doskou.
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

je to urcite v zdroji
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

robi to sietovka a nie zdroj... aj mne to robi(la ?) pri CoD2 som si to vsimol.. vtedy celkom dost blika... nie ze to piska ale tak škriabe.. ako hdd ale jemnejsie...
sietovku mam na doske integrovanu a je to sietovka... nic ine na doske.. vlastne to miesto kde je napajanie na sietovy kabel.. cize vzadu

BTW hojko to scrolovanie... robi aj mne ale uz ani nie.. poslednu dobu som si to nevsimol.. robilo mi to pri hocijakom scrolovani.. ale to muselo byt fakt ticho... taky kktsky zvuk ako folia alebo nieco take... velmi tenky zvuk..
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Moze to robit nejaky elektrolitycky kondenzator,ako pisal hojko,alebo este aj cievka-teda presnejsie feritove jado vibruje v cievke.Vacsinou je zdrojom piskania(nielen u PC,ale aj TV,radia) prave cievka,ktora sa nachadza vacsinou v zdroji.Ja to riesim tak,ze stale zakvapvem jadro troskou lepidla na vsetkych cievkach ktore najdem.Ak to neprestane tak zacnem hladat kondenzatory...Najhorsie je,ze dost tazko urcit presnu polohu piskajuceho telesa.Vacsinou ak pichnes do toho"spravneho",tak sa meni vyska tonu piskania.Samozrejme,pouzi nieco nevodive..

Ale skorej by som to videl na tu sietovku,ako pisal Sudo-nakolko to robi len pri posielani dat..

Inac som sa stretol aj s tym piskanim pri scrolovani.Chyba bola ta,ze boli zle odtienene vodice-audio vstupy.
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

ok dakujem ale nemoze sa nic pokazit ze ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

juslik napísal:ok dakujem ale nemoze sa nic pokazit ze ?
nemalo by sa...
Napísať odpoveď