Odkiaľ máte svoju prezývku(nick)?
ked som bol este zavislak na PC a sege tak mi prischla prezyvka krpec uz len preto ze som bol strasne mali ale nemusite sa bat nebol som najmladsi
a ked prislo na scenu PSX tak to bola moja slabost a behom kratkeho casu mi prischol nick sonic ale taktiez pouzivam sonicator bo sonicov je vela a dokonca uz mi dali aj prezyvku sonicator telefonny tarifikator a vseliake ine bol som aj prasik na to som sa dost jedoval lebo kreteny dali do kopy dve slova pra -ako prasivi a k -ako k***t pekne som dopadol ze
ale votom to je a najnovsi prirastok do rodiny nickov je yeseter lebo neviem dobre po ang. a kedze robim v irsku tak zvycajne odpovedam yes "to musim nie" 
atrey
dostal som ju na internate.A neviem ani preco...
Re: atrey
Sak to je predsa podla toho Nekonecneho pribehu...atrey napísal:dostal som ju na internate.A neviem ani preco...
-
scortyak47
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
frodimir1
Star
2pci pofim vam nefim presne ako a kedy mi prvy krat takto povedali, ale nemam nic proti tomu a aspon nik na slovensku nepouziva podobny nick , teda myslim a nic som nepocul ani zo sveta, iba ten 2pek co pouzil moje meno v trilogii a to ma nasral !!! A ani si to nemienim pozriet
!!!
Takze fpoho zijem som tu i ked som mal viac prezyvok!!!
Tato je asi naj !!!
Takze fpoho zijem som tu i ked som mal viac prezyvok!!!
Tato je asi naj !!!
-
Eleanor_GT
Medium Star
-
Eleanor_GT
Medium Star