Rucne vyrobeny vianocny darcek
-
marianna
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Rucne vyrobeny vianocny darcek
ahoooj..prosim poradte mi co mam spravit kamoske spoluziacke ako vianocny darcek...ale musi byt rucne vyrobeny...co by som mohla vyrobit...dakujem kraasne za vsetky napady
-
bolek
Guru
Napadajú ma tieto veci: Urobiť jej náramok na dôkaz priateľstva, kúpiť farby na sklo a omaľovať nejakú sklenú dózičku, ktorá potom môže slúžiť na sladkosti, doplnky a iné kravinky, Zobrať nejaký zápisník na rok 2008 a povyznačovať jej tam narodeniny, meniny, akcie, ktoré plánujete spolu podniknúť, koncerty...proste poriadne sa tam vyblázniť, vyrobiť jej tričko - nejaké farby na textil, bavlnky, gorálky, gombíky a už to pôjde, prípadne jej dať nažehliť jej obľúbený motív, kúpiť obyčajný drevený fotorám, znova ho pokresliť a dať doňho vašu uletenú foto, prípadne naskenovať tvoju a jej, keď ste boli deti a spraviť nejakú koláž.
Viac ma nenapadá, ale keby hej, tak editnem
Na väčšinu spomenutých vecí treba najprv niečo kúpiť, ale potom to už len dotvoriť, takže sa to dá rátať ako vlastný výtvor 
//na zistenie, čo je ikebana, stačí použiť google
Viac ma nenapadá, ale keby hej, tak editnem
//na zistenie, čo je ikebana, stačí použiť google
-
Runes
Addict
kokso 3/4 prispevkov v tejto teme spam
ked mas sikovne prsty tak uhackuj puzdro na fotak abo mobil abo penazenku hehe a nerobim si prdel u babky jedna kamoska taketo veci robi a ludia to skor chcu
dokonca si unej objednavaju tie veci ale je fakt ze to vie robit pekne
alebo skus capicu ustrikovat abo daku taku halusku 
ked mas sikovne prsty tak uhackuj puzdro na fotak abo mobil abo penazenku hehe a nerobim si prdel u babky jedna kamoska taketo veci robi a ludia to skor chcu