Internet download manager
-
Zdenci22
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Internet download manager
Mam taky problem mam Operu a nestahuje mi cez Internet download manager. Vopred diky
-
xbarney
Medium Star
Hodim to do tohto threadu, nebudem zakladat novy.
Ako je iealne nastavit stahovanie, myslim tym kolko suborov davate stahovat naraz a na kolko casti je rozdeleny part ? (netyka sa iba IDM ale vseobecne na hociktorom downloadmanagery).
Momentalne mam nastavenie stahovania 2 suborov naraz a kazdy sa pri stahovani rozdeli na 8 casti (default).
Ako je iealne nastavit stahovanie, myslim tym kolko suborov davate stahovat naraz a na kolko casti je rozdeleny part ? (netyka sa iba IDM ale vseobecne na hociktorom downloadmanagery).
Momentalne mam nastavenie stahovania 2 suborov naraz a kazdy sa pri stahovani rozdeli na 8 casti (default).
-
Kayo
Light Expert
Prosím vás, ja vážne netuším, ako sa má sťahovať cez IDM. Normálne som spustil patch. Chyba je však v tom, že dám link, ktorý chcem stiahnuť, ale IDM mi stiahol len 33 Kb súbor. (a to úplne zo všetkých stránok) Ako teda sťahovať normálne celé súbory ?
Keďže som v tomto fakt lama, najlepšie by mi pomohlo, keby mi niekto napísal cez PM, prípadne cez ICQ (208-174-327) podrobný návod aj s obrázkami.
(Ide mi napríklad o stránky Netload, Filefactory, hellshare ...)
Keďže som v tomto fakt lama, najlepšie by mi pomohlo, keby mi niekto napísal cez PM, prípadne cez ICQ (208-174-327) podrobný návod aj s obrázkami.
(Ide mi napríklad o stránky Netload, Filefactory, hellshare ...)