WYSIWYG editor
WYSIWYG editor
Zdravim,
pri pisani dlhsieho clanku ma trosku otravovalo formatovanie textu cez tlacitka v toolboxe. Napr. pri zmene fontu si oznacim text, zvolim velkost, ale namiesto toho aby sa tag aplikoval na oznaceny text, hodi sa na koniec textu.
Bolo by mozne pridat nejaky WYSIWYG editor ? Editovanie bude pohldlnejsie a clovek hned vidi ako jeho text vyzera.
pri pisani dlhsieho clanku ma trosku otravovalo formatovanie textu cez tlacitka v toolboxe. Napr. pri zmene fontu si oznacim text, zvolim velkost, ale namiesto toho aby sa tag aplikoval na oznaceny text, hodi sa na koniec textu.
Bolo by mozne pridat nejaky WYSIWYG editor ? Editovanie bude pohldlnejsie a clovek hned vidi ako jeho text vyzera.
-
mastermind
VIP
Re: WYSIWYG editor
nemyslim si ze je to realne, pretoze ten wysiwyg by musel robit s BB tagmi a v nadhlade ich hned interpretovat.impact napísal:Zdravim,
kto vie, mozno existuje taky mod, ale aj tak nevidim velke uplatnenie
Ja som to už videl na viacerích fórach. Tie však boli vBulletin, ale to by nemal byť problém, kedže vBulletin používa skoro rovnaké(ak nie rovnaké) značky BB code.mastermind napísal:nemyslim si ze je to realne, pretoze ten wysiwyg by musel robit s BB tagmi a v nadhlade ich hned interpretovat.
kto vie, mozno existuje taky mod, ale aj tak nevidim velke uplatnenie
Existuje na to mod Pseudo WYSIWYG. Posledna verzia 1.8.8b sa da stiahnut tu.
Najlepšie by bolo keby si každý môže zvoliť, ktorý editor chce používať, pretože niekedy je lepšie obyčajné editovanie a niekedy zas to WYSIWYG. Ako som už spomenul, pri písaní dlhších textov s formátovaním by ten mod zvýšil pohodlie pri písaní.
Akoze toto je ale dost zavazny nedostatok, imho.impact napísal:Napr. pri zmene fontu si oznacim text, zvolim velkost, ale namiesto toho aby sa tag aplikoval na oznaceny text, hodi sa na koniec textu.
Ano, take nieco je aj rozsirenie BBCodeXtra. S nim je to lepsie, ale musis stale behat do menu, ked chces nieco zmenit. Po 10-tich upravach Ta to prestane bavit
-
mastermind
VIP