Dovera

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dovera

Príspevok od používateľa erytrocyt »

skypej napísal:.....
máš pravdu v tom, že stratená dôvera sa získava späť ťažko.
A u mňa obvzlášť. Ak si u mňa človek dôveru stratí, skončil. Nikdy mu už dôverovať nebudem. A nespomínam si na prípad, že by som povolil. V tomto som nekompromisný.
samploom napísal:Nik v zivote ti nedokaze ublizit tak, ako najvacsi priatel a najvacsia laska. Ano, suhlasim ze tie ruzove vety su len teorie. Realita ide do ostreho.
toto nie je ružová veta, ale jedna obrovská pravda. Len láska a najlepší priateľ o tebe vie všetko. Pozná tvoje prednosti a všetky tvoje slabosti. A práve tie slabosti sú dôvod, prečo dokáže ublížiť najviac.
Ak ťa nahnevá človek ktorý prejde okolo, máš to na háku. Dokáže ťa len nahnevať. Ale blízky človek, ti môže ublížiť, a v tom je obrovský rozdiel.
Takže nezovšeobecňuj.
Eileen
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eileen »

dôvera je veľmi krehká vec.. pomerne ľahko sa u niektorých ľudí získa, ale pomerne ľahko sa tiež stratí.
Dôvera sa stráca na základe skutkov.. keď vám niekto veľmi ublíži, možno to budete chcieť vrátiť späť ale v každom prípade sa na toho človeka budete pozerať ináč. .. z iného uhla pohľadu
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

bolek napísal:Časom sa dá pomaly získať, ale už to nie je nikdy také, ako predtým. Vždy tam bude hlodať tá neistota, že či vám to dotyčný nespraví znova...
presne, a je uplne jedno, cim vam to urobil najlepsi priatel alebo laska..
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

vsetko sa dá napravit pokial ten človek este ma k tebe daky aspon kamaratsky cit. Najhorsie na tom je, ze ked stratis napr najlepsieho priatela je to pocit ktory ta trapi moc dlho ja som si kamaratstv napravil a ziskal dôveru tím, že som sa ospravedlnil človeku ktoreho som urazil vies to je o tom koho doveru si stratil
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XweptR »

napravit sa da vsetko, to je pravda, no nikdy uz to nebude take ako predtym, jedine ze by si prizmuril trosku oci :)
Napísať odpoveď