Vaši susedia...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo vám vadí na susedoch?

Smrad
14
7%
Hluk
30
16%
Že vlastnia psa
21
11%
Vytápanie
7
4%
Vrieskajucé deti
18
10%
Iné
46
24%
Nič
52
28%

Celkom hlasov: 188

Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Vaši susedia...

Príspevok od používateľa Online »

Zdravím hojkáci, vymyslel som novú tému na diskusiu Vaši susedia.
Určite väčšina z vás býva v panelákoch a v nich sú otravný ale možno aj milý susedia. Skúste opísať svojich susedov ktorých neznášate alebo mate radi. :P

No moji susedia stoja za taký veľký kúlový. Pod nami majú psa ktorý je nevychovaný a breše ako o život. Stále sa hádaju, či je ráno či v noci o pol dvanástej, je im to jedno.

Ďalší si hovorí "domovník" ktorý nikdy nič nevie, nikdy nič nevidel a nepočul. Treba číslo na nejakú dôležitú osobu tak buď on nieje doma alebo on nemá. Žena sa mu liečila na psychiatrii po tom ako jej zomrela matka. A ich syn... Voláme ho lunochod. O dievatej sa vyberie na prechádzku a na očiach slnečné okuliare. :lol: Proste psycho...

Ale jedna suseda je tu výnimočná. Moja kamoška ktorá má 14 chodí do tej istej školy kde ja. Celkom v pohode no niekedy je uletená.

V našom vchode je väčšina susedov je doslova dementná. A myslite si čo chcete je to tak! :D

edit:\\ Prosím nejakého admina alebe moderátora aby pridal možnosť Nič. :) Dik
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Vzdychanie... viete pri com ...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja mam v pohode susedov, niekedy ma sice niecim naseru (jedna retardovana babka z mojho poschodia si stale tie fotobunky od svetiel na chodbe nataca na svoje dvere, uz som jej raz za to dost skaredo vypicoval) ale vacsinou zastavam rolu zleho suseda ja :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Keďže sme na samom vrchu , vytápame my
Vadia mi opravy bytu ( vŕtanie , búchanie ) v nedeľu o 7:00 + detiská rozmaznané
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Dem0n napísal:Vzdychanie... viete pri com ...
To až táák počuť? :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

chyba tam moznost nic :)
jedni moji susedia su z BA a na dom chodia len cez week ( do zahrady ... )
a druhy je stara pani a ma psa ktory nesteka.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

moji susedia asi nevedia o tom ze maju balkon, pretoze tam neboli tak dlho ze im na balkone hniezda holuby, vytapanie je bezna vec, psov ani tak nepocut..ja mam vyhodu ze podomnou byvaju hluchonemi takze mozem robit bordel...ale susedia nado mnou nevedia o tom ze ja pocujem a robia bordel vacsi..
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

nad nami je mlada rodina - dve deti. dupot cez den stale - znie to ako keby hrali bowling - prisaham. od nich sa pravidelne ozyva hystericky krik, ked mamicka reve na deticky. minule hlaska na zachode:
"Milan!" - krici zena
"Ociii, ociiii. Mamina ta vola." - krici dieta
"Povedz, ze som na zachode." - hovori otec dietatu zo zachoda
"Mamiii, ocko kaka." - hovori dieta mame :lol:
a inac sa da. to vrtanie, to sa stava vsade.. napr dnes som volala a do toho zacali vrtat.. neviem co si o tom pomyslela druha strana... :D
a potom este take babky tu su co kazdeho ohovaraju, viete, take "drbny" :D
asi pred dvoma rokmi nam zomrel sused (to iste poschodie, byval krizom oproti) a asi tri tyzdne o tom nikto nevedel... ked otvorili dvere, tak... :smt096 :aasmile19:
a uz asi nic co by stalo za rec...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Jezisi toto je ZLOBAAA cela tema :D K+ zakladatelovi :D

Aby som nebol OT: Doma susedov nemam, byvam na dedine v RD. Ale na intraku ma neznasaju horni susedia (5 bab), pretoze nemaju sklony k dnb a technu ako ja :)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

nadomnou maju asi bowlingovu drahu, ale uz nie tak casto ako volakedy. asi sa ma uz boja :) . podomnou to ma netrapi akurat sem tam pocut zo zachoda ako tam grcaju lebo su tam 2 alkoholici. druha polovica su v pohode. z ostatnymi si nemam co povedat...
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no ako to tu citam som velmi rad ze som v bloku nikdy nebyval....a co sa tyka nasich susedov su tu sami stari ludia takze je trosku problem s hlukom(z nasej strany ) :D
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

prije*** susedia, nič ine a tie ich je*le deti, katastrofa.. kedze nebyvam v nejakom beznom panelaku, ten panelak, je iný než tie bežné neskor. priložim fotečku :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

bývam na samom vrchu, takže počujem len tých dole a vedľa a keďže vedľa býva starý pán so synom mám relatívne pokoj. Občas však tá sviňa kutilská fušerská začne niečo majstrovať, búchať kladivom, vŕtať, píliť mi nervy a keďže cez víkend má voľno, tak prečo by nezačal hned skoro ráno, keď ja som po opici.

Dole býva rodinka so staršími deťmi, nevadí mi na nich nič, občas tiež trochu starý pomajstruje, ale inak pohoda.

Na dvojke býva akýsi sopliak a nejaká kur*a mu kúpila elektrickú gitaru a keďže on veľký "muzikant", tak musí pravidelne cvičiť. Niekedy aj hodinu vybrnkáva tú istú melódiu. Ostatným susedom tento pazvuk asi nevadí a keďže aj ja som lenivý ísť mu zabúchat na dvere, tvárim sa, že to nevadí ani mne. Dúfam, že na vianoce nedostane bicie.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

moji susedia? no jedna basen - foter neznasa setkych, ja znesiem jednu rodinu a matka sa snazi vychadzat... ale ako extrem... jedna rodina do vseteho keca a ako to treba v dome robit a bla bla ale sami nic nespravia, druha ma zasa domaceho majstra co si mysli ze je najuzasnejsi na svete, dalsia zasa len do setkeho keca a tak... psy tu uz nastastie podochli takze celkom klud
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No doma mi na susedoch nevadi nic, sme v rodinnom dome, takze je maloco, co by mohlo vadit :)
Akurat sused dnes zaparakoval tak blbo, ze ked som dnes isiel do garaze, tak som mal bok auta asi 5-10 cm od jeho naraznika.
A na internate susedov nepocujeme, asi robime vacsi hluk ako oni :)
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Mam celkovo v poho susedov az na to ze dost casto vecer ich pocut cez radiator ked cvicia postelove sporti ale su celko mily a v pohode a najlepsie bolo ako jedneho suseda museli visekavat z dveri ked sa zabuchol doma a bol opity a zaspal a jeho zena aj s deckom sa nevedela dostat do bity a tak zavolala poziarnikou a tiirobili zo seba machrou a rozsekali im cele dvere :D
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

mam peknu susedku :) suseda co ma peknu motorku, ale mame susedov, ktory odkedy prisli mame len s nimi problemy, vkuse ku nim nieco pada z naseho dvora :lol: napr.
Prílohy
DSC00108.JPG
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

doma mam susefov v pohode, nemozem sa stazovat..... :wink:

intrak: vela veci sa da prezit ked sa rano zobudite a chodba je komplet zaje**** odpadkami, priapdne music o tretej rano....
minule susedia rekonstrouvali izbu a o pol druhej rano makali s vrtackou :wink: do toho im hral elan, a aby nebolo malo tak si este spievali.....

ale to su intraky to ssa da zvyknut ved nasa izba nieje nicim ina.....
:lol:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ja byvam v rodinnom dome a z oboch stran ma obklopuju stary ludia, takze v pohode, nestazujem sa...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Ja byvam v rodinnom dome v novej zastavbe a naokolo su poväcsinou normalni ludia, takze nemôzem sa stazovat....
Napísať odpoveď