Ja som ju nedopozeral ani do polky čo ma to totalne nebavilo a dvojku nebudem pozerať vobecsafan napísal:uz jednotka bola strasny shit.skoro som to do konca nedopozeral.dvojku mozno ani nebudem
Hostel 2
heh.. zaujímave. Keď vyšla jednotka, pýtali sa Tarantina [nepamatam, ktora televizia] že prečo taku somarinu natočil, že to uráža slovakov a pod.. On povedal, že na slovensku nikdy nebol a keby vedel, že ake je slovensko užasne, nikdy by to nenatočil. Niečo v tomto zmysle, nie je to doslovne. Takže vidno, ako nás ma v paži. Ale mne je to v podstate jedno, je to reklama a aspoň to sem prilaka nejakych turistov (ktorých sice velmi nemusim, ale za tie prachy, čo tu oplieskaju to stojí) 
tuto temu som si nevsimol
sorry
videli ste to uz? ja som prave dopozeral...
povedal by som ze viac slovenskejsie ako I., ale inak nic moc...
prvy diel bol asi vic brutalny,alebo co... huba uz bola aktualnejsia (H16 v tom bordeli), aj mercedes mal tabule BA, neviete ake malo Masserati?
ale inak o nicom
videli ste to uz? ja som prave dopozeral...
povedal by som ze viac slovenskejsie ako I., ale inak nic moc...
prvy diel bol asi vic brutalny,alebo co... huba uz bola aktualnejsia (H16 v tom bordeli), aj mercedes mal tabule BA, neviete ake malo Masserati?
ale inak o nicom
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Old Dirty Bastard
Guru
akurat že oba časti hostelu točil Eli Roth, čo už.. detail, nie?Frikso napísal:heh.. zaujímave. Keď vyšla jednotka, pýtali sa Tarantina [nepamatam, ktora televizia] že prečo taku somarinu natočil, že to uráža slovakov a pod.. On povedal, že na slovensku nikdy nebol a keby vedel, že ake je slovensko užasne, nikdy by to nenatočil. Niečo v tomto zmysle, nie je to doslovne. Takže vidno, ako nás ma v paži. Ale mne je to v podstate jedno, je to reklama a aspoň to sem prilaka nejakych turistov (ktorých sice velmi nemusim, ale za tie prachy, čo tu oplieskaju to stojí)
//imo neviem kolko turistov pride na slovensko potom čo videli Hostel
-
Old Dirty Bastard
Guru
Sovietovic: presne, takže som nebol pod učinkami alkoholu
to iste som aj ja postrehol, ten display na mobile vyzeral ako keby bol normalne dorobeny pomocou počitačovych efektov - dosť na pi*u a tak isto aj tak hlava na konic, hned na prvom zabery ked ju odsekne to vyzera ako z nejakej videohry, normalne vidiet že je to upravovane pomocou počitača, doje*** to..
R1k1nko: no ja som tam postrehol väčšinu slovenskych ludoviek..
kokso prave som si všimol dalši doje*** vo filme
ked ten typek ktory ju odmietol zabiť na konci filmu nastupil do vyťahu, potom sa dvere otvorili a oni tam pustili tych psov tak normalne vo vyťahu vidno zelene pozadie
loool a na dalšom zabery su už všetky steny zakrvavene..
rofl dost to doebali..
//nabuduce si laskavo prispevok edituj a nepis 2 za sebou
kobalt
R1k1nko: no ja som tam postrehol väčšinu slovenskych ludoviek..
kokso prave som si všimol dalši doje*** vo filme
rofl dost to doebali..
//nabuduce si laskavo prispevok edituj a nepis 2 za sebou
kobalt
-
El Bastardo
Light Star
-
lekoklatik
VIP
-
okonenipica