konverter - z MP3 na waw. a ine
konverter - z MP3 na waw. a ine
Poradite nejaky prosiiim??
napr. nero wave editor alebo poradi kamarat google
ale neviem preco chces mp3 -> wav, ked v mp3 su vynechane niektore frekvencie a zvuky ktore ludske ucho nezachyti = menej MB a horsia kvalita... a spatne do wav to nezmeni... ale ved tvoja vec
ale neviem preco chces mp3 -> wav, ked v mp3 su vynechane niektore frekvencie a zvuky ktore ludske ucho nezachyti = menej MB a horsia kvalita... a spatne do wav to nezmeni... ale ved tvoja vec
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
CDEX--->>
http://cdexos.sourceforge.net/download.html
to neppo:
Nero zvladne akurat napalit VCD a SVCD.. ale nie vytvorit
napali ti ho ked ho uz mas urobene
http://cdexos.sourceforge.net/download.html
to neppo:
-
vladino001
Light Professional
Ty si myslíš že každý ma zariadenie ktoré prehráva mp3neppo napísal:napr. nero wave editor alebo poradi kamarat google
andrejpnacek : to je cool convertor používam ho na prevod MP3 do WMA alebo WAV a naspäť
Dufam Su-Do, ze to mas aj odskusané, ked to tvrdis, lebo je zaujimave, ze Nero vo verzii 6.6.1.4. bezproblemov zvladne vytvorit vcd aj svcd z mp4,divx,mpeg a možno aj z dalsich, nemam ako odskusat. Takze Neppo ma pravdu.Šu-Do napísal:to neppo:
edit: Ale mas pravdu, lebo som to skusal, pri mpeg mu nieco nesedelo, neviem presne čo teraz, no on si to dokaze upravit. VCD aj SVCD mi je ukradnute, no podstatne je ze to ide.
to uz presne neviem ci ma su-do pravdu lebo som neskusal ho vytvorit... ale mozno sa to da... ale aj tak neviem naco mu bude VCD v pc... popripade si to da na cd a stiahne do pc... VCD aj tak suxx lebo to dlho trvapato83 napísal:Dufam Su-Do, ze to mas aj odskusané, ked to tvrdis, lebo je zaujimave, ze Nero vo verzii 6.6.1.4. bezproblemov zvladne vytvorit vcd aj svcd z mp4,divx,mpeg a možno aj z dalsich, nemam ako odskusat. Takze Neppo ma pravdu.
Kód: Vybrať všetko
www.media-convert.comvelkost vstupneho suboru do 150MB[/code]
-
Šu-Do
Redeemer
pato83 ma pravdu... das si vytvorit VCD alebo SVCD a vyberes si od MPEG po Xvid ci BMP a ine... a potom to zacne prevadzat do VCD alebo SVCD ako si si vybral... a ja som kkt lebo pred dvomi rokmi som to robil... omgneppo napísal:to uz presne neviem ci ma su-do pravdu lebo som neskusal ho vytvorit... ale mozno sa to da... ale aj tak neviem naco mu bude VCD v pc... popripade si to da na cd a stiahne do pc... VCD aj tak suxx lebo to dlho trva
-
vladino001
Light Professional
Také súbory v podstate ani neexistujú (ak keď sa Windows tvári, že také súbory na AudioCD sú). Musíš napáliť AudioCD a potom budeš môcť to CD prehrať v bežnom prehrávači.surfista napísal:Nepoznate nejaky Konverter ktory zkonvertuje MP3 na CDA alebo podobnu koncovku, ktora ide prehrat na starsich radiach a hi-fi veziach ??
DIKI