Vino z USB
-
ledenaster
Medium Professional
Vino z USB
Je to skutocne ? Ci seriozne Zive.cz si z nas prcu robi ?
http://www.zive.cz/Bleskovky/Nalijte-si ... fault.aspx
http://www.zive.cz/Bleskovky/Nalijte-si ... fault.aspx
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
pre boha, kto sa to tu pýta či to akože je skutočné?
ja nemôžem
vsak toto je fór čo nahrali dáki francúzski haluzáci robiaci si prču z trendu pridavat na USB kadejaké kraviny (napr. s otvarakmi, až po také vykladané Sharowskeho kryštálmi a diamantmi)
ešte aj ten text je jasne výsmešný.
Dobre, beriem, nie každý rozumie francúzsky, ale aj ked nie. Akým spôsobom sa podla teba, chlapce, dostane víno z vinice do tvojho počítača?:D prenosom dát ti môžu akurát tak poslať jeho presné chemické zloženie a genetickú štruktúru a ty to zadáš do svojho geneticko-chemického zostrojovača veľkosti skrine, ktorý ti to víno vytvorí.
Samozrejme, iba ak si Dr. Farnsworth z Futuramy a dokážeš zostrojiť geneticko-chemický zostrojovač.
ja nemôžem
vsak toto je fór čo nahrali dáki francúzski haluzáci robiaci si prču z trendu pridavat na USB kadejaké kraviny (napr. s otvarakmi, až po také vykladané Sharowskeho kryštálmi a diamantmi)
ešte aj ten text je jasne výsmešný.
Dobre, beriem, nie každý rozumie francúzsky, ale aj ked nie. Akým spôsobom sa podla teba, chlapce, dostane víno z vinice do tvojho počítača?:D prenosom dát ti môžu akurát tak poslať jeho presné chemické zloženie a genetickú štruktúru a ty to zadáš do svojho geneticko-chemického zostrojovača veľkosti skrine, ktorý ti to víno vytvorí.
Samozrejme, iba ak si Dr. Farnsworth z Futuramy a dokážeš zostrojiť geneticko-chemický zostrojovač.
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
P3Bo napísal:Ja myslel ze bluetooth-om: D
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
ledenaster
Medium Professional
tak toto je super
fakt nechapem ako niekto moze uvazovat o tom, ze by to ozaj fungovalo
je pravda, ze moderna technika nepozna hranice, ale az tak daleko to nezaslo
ja by som prijal pristroj, co zapojim do USB, vysunul by sa lievik, spustila aplikacia a zvolil by som na aku kvapalinu sa ma konvertovat voda. napriklad by som zvolil, ze na staropramen granat a nalial by som do lievika pol litra vody a vypadlo by mi pivo
takato USB vec ked bude na svete tak bude mat neskutocny odbyt 
k zive.cz: od takeho portalu by som nieco tohto typu urcite necakal...
k zive.cz: od takeho portalu by som nieco tohto typu urcite necakal...