Dredy
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Flinstone
Light Professional
Ludacris nema dready ale zapletane vrkoce to je rozdiel a dost velkytego2000 napísal:co som ludacris :DDDDDDDDDDDDDDD
Inak neviem neposudzujem ludi podla toho ze ma dready na hlave tak je teraz hovado spodina to je kktina a nemam rad ludi ktory ich takto odcudzuju mam kamaráta čo mal dready a nehuli nefajčí iba pije a no a co ? chcete mi povedat že vy sťe tu všetci abstinenti a občas si nezájdete na pivko ?
-
bolek
Guru
jerik: To sú všetko predsudky voči tomu, že sú tam zvieratká atď...Samozrejme, keď niekto kašle na to, tak môže mať, ale to aj normálny človek. Ale dredy sa umývajú cca raz týždenne obyčajným šampónom a trvá to oveľa dlhšie ako umývanie normálnych vlasov, bo šampón treba dobre vymyť. inak nech ti povie niekto, kto ich má na hlave, ja toto viem len z info od ľudí, ktorí dredy majú, z netu a tak. 
ja sice umyvam v slanej vode.. a ked sa na to citim, cize raz tyzdenne moc nedodrzujem, ale... inak potvrdzujembolek napísal:jerik: To sú všetko predsudky voči tomu, že sú tam zvieratká atď...Samozrejme, keď niekto kašle na to, tak môže mať, ale to aj normálny človek. Ale dredy sa umývajú cca raz týždenne obyčajným šampónom a trvá to oveľa dlhšie ako umývanie normálnych vlasov, bo šampón treba dobre vymyť. inak nech ti povie niekto, kto ich má na hlave, ja toto viem len z info od ľudí, ktorí dredy majú, z netu a tak.
Aha, no tak ked je to tak, ako pisete tak som potom ticho
Tak ja si neviem predstavit umyvat si vlasy 1x za tyzden
Ja pokial si neumyjem vecer vlasy,tak mam z toho nervy, a kolko krat sa v noci zobudim a idem si teda tie vlasy umyt... Nie preto ze by som mal dlhe mastne vlasy
, ale preto ze neznesiem na hlave po celom dni to vsetko: gel, niekedy este aj lak, a vlasy napachnute od cigariet.... 
-
Flinstone
Light Professional
No jo asi podobne u mna s tym rozdielom ze mam dlhe takze to umyvat treba lebo pridem z niekade a proste vlasy mi smrdia a to neznesiemjerik napísal:Aha, no tak ked je to tak, ako pisete tak som potom tichoTak ja si neviem predstavit umyvat si vlasy 1x za tyzden
Ja pokial si neumyjem vecer vlasy,tak mam z toho nervy, a kolko krat sa v noci zobudim a idem si teda tie vlasy umyt... Nie preto ze by som mal dlhe mastne vlasy
, ale preto ze neznesiem na hlave po celom dni to vsetko: gel, niekedy este aj lak, a vlasy napachnute od cigariet....
-
addictor
Medium Star
presne... vyzera to podla mna dost husto, len neviem, ci budem mat na to dost huste vlasy...PACO8 napísal:addictor lepsiu som tak narychlo nenasiel![]()
http://st.blog.cz/m/mcroyal.blog.cz/obrazky/2159511.jpg
BTW: respect a K+ priatelu...
-
in your world
Light Star