pukanie v klboch .. iba v jednej ruke
pukanie v klboch .. iba v jednej ruke
pozeral som uz predtym temy ale nenasiel som iba take pukanie prstov atd.. ale mam problem vzdy ked chcem robit zhyby tak nemozem, lebo ked sa zavesim na hrazdu a idem hore tak uz skoro ked mam hlavu nad hrazdou tak mi neskutocne pukne v lavom lakti a to je hroza ale na pravom nic .. neviete mi pomoct? chcem robit zhyby a nemozem 
ak pravidelne cvicis a najma ak cvicis v vacsimi vahami, tak opotrebenie klbov je bezny problem. Pokial mozes, tak pauzuj, davaj si obcas pauzy, co neznamena, ze nemas cvicit, ale skus menej narocny trenning, nielen kvoly regeneracii svalov, ale aj klbov, ktore sa opotrebuvaju kazdemu cloveku v zavislosti na tom, ako ich zatazuje. To ze ti puka len v lavom lakti a v pravom nie, moze byt sposobovane nerovnakym opotrebenim klbov, pretoze stavba ludskeho tela nieje dokonale symetricka, rovnako ako nieje dokonale symetricke zatazovanie pravej a lavej casti tela.
re
aj to boli? lebo mne robi to iste v kolene. pytal som sa na to a bolo mi povedane, ze pokial to neboli tak sa to casom strati nabratim svalovej hmoty. inak ked cvicis treba brat nejake pripravky aj na klby, lebo neskor to mozes lutovat, ale uz bude neskoro...
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
TAKA A VITAMINS
mne robilo to iste....vzdy ked som cvicil na biceps tak mi pukal laket...mne pomohli vytaminy ktore mi dal kamarat...mozno by to stacilo aj tebe
-
Masaker
Medium Professional
ja& mam takyto problem s lavym zapastim... ked cvicim al. boxujem tak prave zapastie drzi ako svina a alve ma bolieva istych polohach. .preco ?.. moze top byt tym ze som ho mal raz vyklbene a v sadre ... ? ale to je uz asi 3 roky od toho a stale to trva... a amm ho slabsie ako prave.. .viem ked som pravak mam automaticky pravu ruku silnejsiu. .ale je v tom velky rozdiel?
-
kukiak
Addict
Ja ma problem s pukanim v lavom ramene.. Ked nim len tak hybem.. ze ruky mam pri sebe a s ramenom dopredu dozadu hore dole
.. Tak mi tam dost hlasno puka.. Pozerame televizor s rodinou, ja zacnem pukat a vsetci naookolo to aj cez ten televizor pocuju.. dufam ze za tym nic nebude.. a k ortopedovi prist, ze dobry den puka mi v ramene..