tak mam samsung d900 a pokusal som sa davat do nho java aplikacie...som cital rozne stranky o tom a robi sa to cez programy java uploader a softickPPP....mam vsak ale problem na konci prenosu ked sa mi vypne mobil...skusali ste uz niekto to davat do mobilu? tu je aj navod ale no nejak enfunguje....http://forum.mobilmania.sk/viewtopic.php?t=22409
Ja mám tiež s týmto problém. Mám Samsung U600 a neviem ako mám tie JAVA hry dať do telefónu tak aby mi to išlo...Každá rada ktorú poskytnete bude len a len prínosom Diky
ob3l1x napísal:skusali ste instalovat hry cez Wap ?
Ešte som to neskúšal cez WAP pretože nemám ho nastavený (zatiaľ). Ale skúšal som to normálne cez USB kábel dat JAVU do mobilu a nainštalovať ju...a nešlo...
mam U600 a funguje to jednoducho...dostan si tie veci co chces nainstalovat hocijako do pamate telofonu (jar+jad) zrejme to budes mat v dalsich suboroch... a ako telefonne cislo vytukaj *#9998*4678255#
potom si najdi *.jad a tukni LAVYM kontextovym tlacidlom (strednym to nefunguje....)a uz len nainstaluj
Aiden napísal:mam U600 a funguje to jednoducho...dostan si tie veci co chces nainstalovat hocijako do pamate telofonu (jar+jad) zrejme to budes mat v dalsich suboroch... a ako telefonne cislo vytukaj *#9998*4678255#
potom si najdi *.jad a tukni LAVYM kontextovym tlacidlom (strednym to nefunguje....)a uz len nainstaluj
enjoy
No áno, skúšal som to tak spraviť ale vyhl8silo mi to chybu "CHYBA JAVA. CHYBNÝ ARGUMENT". Takže som opäť tam, kde som aj bol
Aiden napísal:takuto hlasku som este nemal...ale skus vyskusat nejaku inu aplikaciu...niektore veci proste nespustis ...a navyse je tam 1MB obmedzenie
Aj to som skúšal a zatiaľ bez úspechu.Neviem teraz či som divný ja alebo ten mobil A ešte niečo som chcel...Že stiahol som si súbor *.jar a ten JAD maker mi nefunguje... Toto sa len mne môže stať... Nevite čo s tým???
ty mas teda smolu ...a ako nefunguje?.... *.jar pretiahnes mysou na JADMaker a vypluje ti *.jad
ak by ti to neslo tak mi tu javu poposielaj na mail ([email protected]) a poslem ti jad
Aiden napísal:ty mas teda smolu ...a ako nefunguje?.... *.jar pretiahnes mysou na JADMaker a vypluje ti *.jad
ak by ti to neslo tak mi tu javu poposielaj na mail ([email protected]) a poslem ti jad
Skúšam, skúšam a..........NIČ! idem ti teda poslat tu javu na mail..vopred diky
Aiden napísal:trochu som ti upravil nazvy, pridal vygenerovane jad-y a hodil ti aj moj JADMaker ...snad to uz pojde v poho...
Aj tak to nejde...teraz sa ma to aspon opyta ze ci chcem instalovat (to sa mi vtedy neukazalo lebo to hned vyhlasilo chybu) ale aj tak mi to vyhlasi chybu..ja neviem co s tym je...