...nechcem sa opakovat, ak sa to tu uz niekto pytal, tak sorry, ale
neviete ako sa vola skladba, ktora bezi pocas reklamy na vianocny pausal od O2?
Dakujem
chalani ja hladam taku starsiu pesnicku v klipe bol taki taxsikar co uniesol takeho chlapa a ten chlam co ho uniesli tak pisal ces pejdzer ze ho uniesli dvom kamarom oni mu to nevereili ale potom hej a potom ho isli zacharanit na takom dzipe potom virazil okno a preskocil do druheho auta .taksik zastavil pri krajnici a nabral dalsieho zakaznika a tedi to skoncilo
RainbowSix napísal:chalani ja hladam taku starsiu pesnicku v klipe bol taki taxsikar co uniesol takeho chlapa a ten chlam co ho uniesli tak pisal ces pejdzer ze ho uniesli dvom kamarom oni mu to nevereili ale potom hej a potom ho isli zacharanit na takom dzipe potom virazil okno a preskocil do druheho auta .taksik zastavil pri krajnici a nabral dalsieho zakaznika a tedi to skoncilo
od 0:13 do 0:20 je to kratke no ale urcite je to dlhsia pesnicka viete pls nazov?
Na K+ nezabudnem!!!
mas tam napisane, ze step up 2, takze asi bude novy step up (dvojka) a toto bude v OST, pochybujem, ze to uz je vydane niekde na nejakom cd... zial, nazov neviem, sorry.
Takže hľadám pesničku čo chodí v reklame na Vianoce na Markíze čo tam ukazujú aké filmy budú dávať a hrá tam pesnička z Popolušky. Je to hudba tuším keď už bola Popelka na bále a hrala tam kapela, neviete pomôcť?
no, hladam jednu skladbu, bola aj vo filme Santa Claus 1994
spieval to starsi pan, z takym hrubsim hlasom, presnejsie to opisat neviem, naposledy som ju pocul dobry rok dozadu, len neviem ako sa to vola, vedely by ste mi helpnut ?