M4jk1:-) napísal:ta troska dost si mimo ako keby sa berkyova narodila v amerike ta si myslis ze by bola jak madona abo jenifer lopez abo Gwen Stefani? bola by taka jak je smatanova na slovensko a vedelo by sa o nej iba v jej krajine .. v tom lepsom pripade
Dominika zase tie jej trápne Pussycat Dolls To nevie nič iné?A tú Mariah Carey nevyspieva,vianočné skladby by som im navzájom vymenila,pretože Dominika ani zdaleka nemá hlas ako Mariah,zatiaľ čo Vierka z väčšej časti áno. Oceňujem duet a Angels.Aspoň uvidíme,ktorá je lepšia.(U mňa to aj tak bude vždy Vierka )
Fortune napísal:len mne padla markiza alebo aj niekomu inemu?
nj mne ide
( mame digi takze neviem )
k teme : dufam ze vyhraju krajsie kozy
lebo mne je uplne jedno ze kto vyhra ... ale nebolo mi jedno ze tam bol konrad.
..no neviem , bude to musiet teraz niektora dost vyrazne pokazit, aby ta druha mala prevahu...pretoze tie songy, ktore si baby vybrali boli dobre odspievane...obe boli dobre.
Som sama zvedava, ako to dopadne
no super... tak som drzal dominike aj drzim palce ale dneska sa mi zda ze nevyhra... ucinkovanie dominiky sa mi viac pacilo ale asi to vyhra vierka co uz...
Zuzi, slecny Durianovej nikdy nie je dost Veru, aj ja som si to vsimla, ze len ona sedi takto na vyslni, priamo za Haberom...hoci znamych slovenskych tvari tam bolo dost..
a uplne suhlasim aj s tvojim komentarom ohladom Vierky
//zz: Júj, len keby tak hlúpo nevykukovala, tak by som si ju ani nevšimla, ale takto sa len utvrdzujem v tom, že sa snaží zvyditeľniť všadeeeee!
Dnes sa mi paci najma Vierka, je z nej citim pokoj a vacsiu prirodzenost ci uz pri speve alebo "pokeci" a pri dokrutkach. Dominika sa mi zda prilis preafektovana. Uvidime ako to dopadne, ja som poslal hlasy (dost) Vierke. Je to naozaj vyrovnane, ocakavam poriadne napatie na zaver.
BTW. tema dosiahla pocas finale 1000 prispevkov. Gratulujem
Dominiku tipujem na víťazku, aj keď dnes to išlo prekvapivo lepšie Vierke. Ale jedno kolo asi neovplyvní zarytých fanúšikov. Aj tak je to jedno, kto vyhrá. Ale až v dnešnom kole som si uvedomila, že sú to také deťúrence, v dokrútkach stále výskali a ku každému sa túlili