Vyslo phpBB 3.0.0 Gold

Informácie o software, ankety...
impact
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Vyslo phpBB 3.0.0 Gold

Príspevok od používateľa impact »

13. decembra vysla Gold verzia oblubeneho bulletin board systemu phpBB 3.0. Zahrnuje mnozstvo zmien, vylepseni a bezpecnostnych zaplat.

Vyjadrenie o novej verzii najdete tu. Changelog je [TU]. Forum info [TU]
Stahovat mozete [TU]
Prílohy
phpBB logo
phpBB logo
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Prečo Gold? Veď to je obyčajná finálna verzia.. :)
impact
Medium Star
Medium Star

brm napísal:Prečo Gold?
Pretoze je to uz nieje RC (release candidate), ale oficialna verzia, ktora sa uz moze nasadit aj na stranky. 3kove verzie predtym boli len testovacie a neodporucalo sa ich davat na ostro.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

no finalna verzia ma zvycajne oznacenie final a nie gold. prejde aj toto forum na novu verziu?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. je to obyčajná final verzia.. žiadny gold.. ;)

turtlak.. tak skoro to tu asi na 3ku neprejde:
http://www.hojko.com/phpbb-3-t73740.html

..ale ja by to uvítal.. :)

//oki, tak máš gold.. :D
impact
Medium Star
Medium Star

Keby ja vyvijam nieco od roku 2002 a az koncom roka 2007 vydam finalnu verziu, tiez by som to nazval Gold alebo Platinum :roll: :D
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

ako GOLD sa zvycajne oznacuju hry ktore su dokoncene a su pripravene ist do lisovne :?
impact
Medium Star
Medium Star

Wikipedia pise:
The gold or general availability release version is the final version of a particular product. It is typically almost identical to the final release candidate, with only last-minute bugs fixed. A gold release is considered to be very stable and relatively bug-free with a quality suitable for wide distribution and use by end users.
Prílohy
Chart showing the stages in the software release cycle
Chart showing the stages in the software release cycle
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To je Wiki a vec nazoru. U hier davno plati, rovnako ako aj u inych veci, ze gold su oznacovane hotove veci, ktore vyjdu v nablizsom case, teda ked sa vylisuju media, zabalia a odoslu do obchodov. Ale je to zrejme vec nazoru.

No a pokial ide o phpBB 3, mne osobne sa moc nepaci, nesedi mi. Velky zlom je pre mna presun informacnej casti o uzivatelovi v teme na pravu stranu, aj ked urcite zmenou templatu ci dokonca mozno nastaveni tromi klikmi v admine je to mozne dat na lavu stranu, ale aj tak. Pred asi tromi dnami som s t0m4s3m riesil porovnanie dvojky a trojky a dospeli sme k zaveru, ze prechod na novu verziu by bol zbytocny, pretoze nam nic nove neprinesie. Ci ide o moznosti administratora, moderatora, tak takmer vsetko tu mame pridane, ochrana proti spamu je tiez vyriesena, databazu pouzivame MySQL, registraciu mame tiez upravenu, prilohy mame, cachovanie tu je tiez, viac moznosti v profile mame tiez, skupiny, SEO... to vsetko mame. Z ostatnych moznosti vyzera zaujimavo snad len moznost hlasovat za viacej moznosti v ankete a sprava sukromnych sprav, ostatne mi pride zbytocne alebo nepouzitelne. Su tam sice subfora, heslovanie for, ale kedze nieco taketo existuje aj pre verziu 2, tak to nie je problem pridat. Celkovo to z mojho pohladu neprinieslo nic extra a tak radsej ostat na dobre nastavenom, vyladenom a najma upravenom fore, ako prechadzat na novu verziu.
Napísať odpoveď