SuperStar 3
Ja som vobec nereagoval na to ze je romka, ved aj mirgova ma romske korene. Tato otazka sa tu nma co riesit, vobec to nie je k veci. Mna len sere ta vec ze jej rodicia ju vyuzivali ci co a to nemusim. Oni si podla mna nezasluzia takuto dceru.Fabo napísal:Niesme rasistii... aspon je pekne ze nieco dokazala, ked sa od SHS odrazi a bude zit normalny zivot popularnej spevacky tak co?
Vierka si to zasluzila, najma kvoli svojej osobnosti a snahe spievat pre ludi. Ziskala si aj ludi pomocou beatboxu, ale to uz su take vedlajsie "prvky" ovplyvnujuce konecny vysledok. Je mlada (ako ja) a musi sa este vela ucit a nabrat skusenosti (ako ja). Dnesni vysledok ma potesil, Vierka je Superstar. Dufam, ze jej to pomoze vylepsit aj jej zivotne podmienky, podla vsetkeho sa prestahuje spat na Slovensko tipujem do Bratislavy. Byt Superstar ma aj svoje nevyhody, album bude nahravany pod istym casovym natlakom, je mozne ze bude malo/vobec casu na dochodenie skoly.
Planujem nejako zrobit fansitu Vierky prostrednictvom ktorej bude "komunikovat" s jej fanusikmi. Je mozna aj blizsia spolupraca, ale zatial je to len v teoretickej rovine. Teoreticka kvoli istym mojim nedostatkom, najma v samotnom zbrobeni webu. Tymto prosim nejakych ludi co by sa dobrovolne pridali ku mne a mohli by sme tuto myslienku zrealizovat. Mam vela napadov/slov, ale sam tieto napady nezrealizujem. Ak by ste sa chceli nejako podielat na fansite/fanstranke prosim napiste mi sukromnu spravu alebo pisnite na ICQ (260-077-412). Dufam, ze sa niekto najde/je taky fanusik Vierky ako ja.
Planujem nejako zrobit fansitu Vierky prostrednictvom ktorej bude "komunikovat" s jej fanusikmi. Je mozna aj blizsia spolupraca, ale zatial je to len v teoretickej rovine. Teoreticka kvoli istym mojim nedostatkom, najma v samotnom zbrobeni webu. Tymto prosim nejakych ludi co by sa dobrovolne pridali ku mne a mohli by sme tuto myslienku zrealizovat. Mam vela napadov/slov, ale sam tieto napady nezrealizujem. Ak by ste sa chceli nejako podielat na fansite/fanstranke prosim napiste mi sukromnu spravu alebo pisnite na ICQ (260-077-412). Dufam, ze sa niekto najde/je taky fanusik Vierky ako ja.
som velmi rad ze vyhrala vierka a drzal som jej palce
. shs3 som zacal kukat sice asi az od takeho 4. finale ale hned som si ju oblubil. je zlata, sympaticka a je proste sama sebou...napriklad dnes bola narozdiel od dominiky omnoho viac uvolnenejsia...taktiez jej zivot...cital som niekde ze ako mensia musela casto zarabat spievanim po vseliakych "podnikoch" aby uzivila celu rodinu...prial som jej zo srdca aby vyhrala...no a ten sok aky dostala ked sa dozvedela to bolo krasne
...
mam aj jej podpis kartu
D3m0n: celkom dobry napad...pouvazujem a dam ti este vediet ale zatial by som dotoho isiel
mam aj jej podpis kartu
D3m0n: celkom dobry napad...pouvazujem a dam ti este vediet ale zatial by som dotoho isiel