Slovenska hokejova reprezentacia

O športe...

Upada Slovenska repre??

Ano
63
73%
Nie
23
27%

Celkom hlasov: 86

Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Slovenska hokejova reprezentacia

Príspevok od používateľa Peky05 »

Tato tema je zamerana na slovensku repre v hokeji.Myslite si ze slovensky hokej upada a ze tie naj roky ma uz za sebou??Ze ty naj hraci uz pomali koncia a nie a nie prist dajaka nova nadej,lebo ako ukazali drafti poslednych rokov slovaci su velmi nizko.

A myslite si ze ziskame niekedy este Majstrovsky titul??
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

jasne ze repre upada ako vsetko na slovensku futbal,tenis,zimne sporty proste kazdy jeden sport je na slovensku na velmi nizkej urovni lebo je v nom malo financii a tu na slovensku sa neda nalakat hracov na prestiz ale na peniaze potom bude aj prestiz a potm zacnu sporty naberat na kvalite alebo daky velky turnaj usporiadat ale to je tiez o financiach

celkovo potrebuje slovensko financie investovat do sportu bez toho sa neda
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Slovensko má nato... ale ako keby bol v tom coraz väcsi bordel...
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

no dufam ze tie MS u nas nam pomozu
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

uvidime ako dopadnu MS ... ja im verim
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

slovensky hokej upada. vidiet to aj na klesajucom pocte hracov v nhl a taktiez mladych hracov. pokial sa nezobudi cely szlh a nespravy s tym nieco, tak to bude stale horsie. uvidime ako dopadnu ms, ale mam taky pocit, ze szlh sa zobudi az vtedy ked skoncia pre nas katastrofalne, co dufam ze sa nestane
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Podla mna sme na tej istej urovni, vo svete nam patri siedme miesto. To ze sme vyhrali raz MS a potom ten bronz tak to neviem vysvetlit co nam k tomu dopomohlo. Ale ved v sporte treba mat stastie. :)

Kazdy rok dufam ze sa podari vyhrat MS ale najviac si to prajem ked sa bude hrat na Svk :twisted:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

o otazke ze cis lovensky hokej upada nema zmysel hovorit....odpoved je kazdemu jasna ale dufam ze v ere este toho klasickeho hokeja(pretoze zachvilu pridu hi-tech sporty de budeme lietat hore dole na triskovych korculiach) by sme sa mohli pokusit ziskat nejaky ten titul a myslim si ze MS 2011 su na to idealna prilezitost...
Žužľa
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Žužľa »

podľa mňa len repre. upadala.... V piatok, keď sme boli v PP tak som bola výkonom mladých proti skúseným švajčiarom dosť prekvapená. A to už nehovorím o včerajšom zápase v KE.... Ak naši budú hrať tak, ako hrali včera a na MS pocestujeme aj s posilami z NHL mali by sme určite skončiť lepšie ako minulý rok. :) teda dúfam....
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ja neviem ci upada. co sa tyka hokejovej ligy myslim ze ide hore , prichadza viac zahranicnych hracov , to iste zacina aj vo futbale. a repre? neviem ja si myslim ze mame bohovsky utok , ale na slovensku sa vychova ovela menej kvalitnych obrancov ako utocnikov , z utokom asi nebude problem , ale obrana by sa mohla zlepsit. toklko moj nazor
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

matko neboj pride chara on je za styroch :lol:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

suhlasim s matkom, podla mna liga ide hore. a co sa reprezentacie tyka, tak podla mna to uz nie je co byvalo. teraz skoncil bondra (ale tajne dufam :D ), niektori dalsi hraci o 2-3 roky zavesia korcule na klinec. ako spominal niekto vyssie, ze szlh by sa mal zobudit. podla mna on je davno prebudeny, ale ziadna z vlad predtym ani tato nepodporuje sport tak ako by mala. miesto roznych debilin, ktore sa robia na skolach by im mali poskytnut napriklad take veci ako permanentky na zimaky, dotacie na sportove potreby (ale nie takym stylom, ze jedna volejbalka ktora ked ta trafi, tak mas tyzden cervene ruky). a vobec, do rozvijania a hladania talentu u mladych ludi by mali ist mohutne financne injekcie
Retne
Darca
Darca

den333 napísal:matko neboj pride chara on je za styroch :lol:
Tak zase Chara nie je az take terno, ako je dobry, ale takych ako je on by nam trebalo este troch + Lubo Visnovsky :new05:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

den333 napísal:matko neboj pride chara on je za styroch :lol:
jj to je jasne chara je super obranca , ale bolo by nam treba este par niekaych kvalitnych , ale vyslovene ze kvalitnych , lebo teraz mame asi len troch obrancov svetovej triedy a to su CHara Visna a Meszaros podla mna
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ja neviem co riesite skor by som sa pozeral na takych svajciarov nemaju ziadnych svetoznamich hracov a aha co kazdy rok dokazu my sa vychvalujeme ze mame jednych z najlepsich strelcov v NHL a kazdy bozi rok sme na spode v uspesnosti premienania presiloviek ... mne nechybaju hraci v slovenskom hokeji mne chyba vodcovska osobnost .
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

P3Bo napísal:Ja neviem co riesite skor by som sa pozeral na takych svajciarov nemaju ziadnych svetoznamich hracov a aha co kazdy rok dokazu my sa vychvalujeme ze mame jednych z najlepsich strelcov v NHL a kazdy bozi rok sme na spode v uspesnosti premienania presiloviek ... mne nechybaju hraci v slovenskom hokeji mne chyba vodcovska osobnost .
Zčasti musím s tebou súhlasiť, že nam chýba vodcovská osobnosť ak sa pozrieme na výber bez hráčov NHL tak je to žiaľ presne tak. Máme výborného trénera, ktorý dokázal Slovensko dostať tam kde vždy patrilo a patrí. Osobne si myslím, že Julo Šupler je výobrný tréner, žiaľ len nemá z čoho vyberať a aj ked vyberie hráčov, tak tí hráči nemajú nijakú hrdosť nehrajú zo cťou za naše farby. Hrať za národný tím musí byť vecou hrdosti a hráč musí na ľade urobiť maximum čo dokáže, ale sa mi zdá že práve tí náši hrači to nerobia :?
Prirovnanie ku Švajčiarom neviem či je to dosť správne, pretože Švajčiari maú výborné mužstvo, ktoré je pokope niekoľko rokov a ktore ich trener tušímže Ralf Kruger nemení už dlhé roky výrazne sú zohraní a proste vedia čo je to hrať s hrdošťou a zo cťou na veľkých medzinárodných turnajoch. Za dalšie by som vyzdvihol švajčiarskú ligu, pretože v nej hraje mnoho kanadskcýh či amerických hráčov a tí mladí hráči sa toho dosť naučia proste majú peniaze a aj talent :wink: potrebný na napredovanie jednotlivcov a ligy. Takisto trea vyzdvihnuť aj skvelých švajčiarských brankárov typu Aebischer, Gerber a najnovšie aj brankarovi Anaheimu Jonasovi Hillerovi, ktorý ma podľa mna veľkú budúcnosť v NHL.
späť k Slovákom: už som to spomínal v témach podobncýh tejto, že problem nie je nikde inde ako v peniazoch - pozrite si koľko Slovákov sa presadzuje v NHL dnes a koľko sa ich presadilo pred piatimi rokmi napríklad. proste po Gáboríkovi neprišiel nikto kto by sa v NHL preslávil /nerátam Meszároša ešte sa nepreslávil ako napr. Chára takže nemôžme ho dávať do vreca s človekom ktorý už v NHL niečo znamená/
a to Gáborík už ma 25 rokov tak treba povedať že títo hráči ako Šatan, Demitra, Handzuš, Nagy, Višnovský starnú a do národneho mužstva sa ani zdaleka nerysujú takí hráči ktorí by boli schopní tieto mena nahradiť a to je ten problem,

už som písal, že o takých 7-8 rokov budeme imho bojovať o záchranu v elite :(

btw. a ešte aká hanba nas čaká ak sa nepostavi do roku 2011 štadion ešte aj majstrovstvá nam odoberu :wink:
Retne
Darca
Darca

J.O.S.E napísal:btw. a ešte aká hanba nas čaká ak sa nepostavi do roku 2011 štadion ešte aj majstrovstvá nam odoberu Wink
Ked si svihnu ako v Kosiciach s Hiltonom tak nevidim problem. :twisted:

// A jedna vec si myslim ze sa v repre posunula a to je dufam nasa tohtorocna jednotka na MS - Peto Budaj!
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Retne: Nemyslim si, ze jednotkou bude Budaj, pretoze Colorado ma jasny ciel a to je play-off, ktory na zaciatku sezony zacalo naplnat. Potom prislo par zraneni, prehrate zapasy... no ale sezona je este dlha a dovolim si povedat, ze Colorado sa do PO dostane a tak Budaj skor nepride. Skor si myslim, ze by jednotkou v branke mohol byt Krizan, ci niekto z brankarov v ceskej exrtalige, ale na to je este vela casu, do hry moze prist zranenie alebo zla forma a bude vymalovane...
sKoReC
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sKoReC »

To či upadáme ukážu tieto MS ale bojím sa že o 5-10 rokov naša kvalita upadne. Nemáme skoro žiadne veĺké talenty čo sa nám môže neskôr vypomstiť. Ale naši majú na to aby každoročne bojovali o medaily ! Len dúfajme že čoskoro pribudne ďalšia do zbierky.
Retne
Darca
Darca

hojko: Myslim ze to je fakt o tom skoro hovorit, vsetko sa moze stat, no ale ak nie Budaj, tak Krizan mi tiez pripada ako dobra alternativa, ale na Lasaka som priam alergicky :?
Napísať odpoveď