uz chcem len jednu vec.....Anna Beatriz Barros
toto keby som nasiel pod stromcekom bol by som velmi rad.....
btw:to meno si hodte do googlu a pozrite si obrazky
omg .. ludia .. na kieho boha su vam komponenty do PC .. sak sa treba trochu hybat a nie len sediet za pc )
ja osobne by som si prial ani neviem co .. lebo viem, ze to co by som fakt chcel to nedostanem .. hmm ..
ale tak mojim snom je bud tenisova raketa alebo lyze ..
Ja si prajem lasku mojej rodiny a mojho priatela.a aby sme boly zdrvy.A teras niejaku hmotnu vec , mobil !!!!nokiu lebo uz sa mi kazy moj stary mobil.Dufam,ze ma jezisko vypocuje tak tak hou hou hou
ja chcem HD telku ale aj tak nakoniec to bude to co vzdy nejake vonavky,sampony,vodu po holeni.....na tu telku budem musiet nejako zarobit sam to je len taky moj sen
Ja nechcem nič hmotného, pretože nič mi k šťastiu nechýba
Mám len jedinú túžbu, aby bola moja láska, tou najšťastnejšou osôbkou chodiacou po zemi, a pre to spravím všetko
slide napísal:ja chcem HD telku ale aj tak nakoniec to bude to co vzdy nejake vonavky,sampony,vodu po holeni.....na tu telku budem musiet nejako zarobit sam to je len taky moj sen
no aj aj si tam myslim,ze ten mobil nebudem mat mama mi nechc ekupyt joj ties asi zarobt fnuky
Pokoj. Oddych. Rodinu. Vnímať troška viac dobra a ľudského tepla. Nehádať sa. To sú tie veci, na ktorých záleží.
Materiálne veci môžme ovplyvniť, čiže pre mňa oni skôr iba dotvárajú vianoce, ajkeď sú určite ich neoddeliteľnou súčasťou. Z nich by som si prial nový objektív ku foťáku a už asi nič. Nechám sa prekvapiť...
klud od spoluziakov,.. ktory mi aj tak po dvoch dnoch zacnu chybat :D:D
a new gitarku,... ktoru sice vjem ze nedostanem,..ale to je teraz jedine co by som si tak zelala