Zahrajme sa hru: Uhadni hru!
KoCi: O.D.T.? (Or Die Trying)
Ok kto uhádne toto je fakt znalec
//patrick1, SchYzo: ani jedno z toho.. ecstatica je hodne staršia, dungeon keeper ee, ten sa odohráva v podzemí
//neviem či to niekomu pomože, je to staršie RPG a prirovnávali to k final fantasy VII
//edit: romerot: JOOOOO je to SILVER si makáč. Dáš ďalší screen?
Ok kto uhádne toto je fakt znalec
//patrick1, SchYzo: ani jedno z toho.. ecstatica je hodne staršia, dungeon keeper ee, ten sa odohráva v podzemí
//neviem či to niekomu pomože, je to staršie RPG a prirovnávali to k final fantasy VII
//edit: romerot: JOOOOO je to SILVER si makáč. Dáš ďalší screen?
broken sword: the shadow of templars ak sa nemylim
//uplink: nemylis je to BS:SoT mozes davat dalsi. Kurnik, ze ecstatica
Tam bol hrdina z guliciek, silver je paradne RPG, skoda ze som sa zasekol pri takom drevenom vodnom kole a pri dverach : / aj v originalke a neslo to dalej : (. Tak isto ODT je paradna akcia, bola zadarmo na cd score, alebo level. Ach jaj dlho som nebol v tejto sekcii.
tak ja nieco lahsie
uplink: samozrejme ze mas pravdu
//uplink: nemylis je to BS:SoT mozes davat dalsi. Kurnik, ze ecstatica
tak ja nieco lahsie
uplink: samozrejme ze mas pravdu
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
EarthWorm Jim 3DStopa napísal:broken sword: the shadow of templars ak sa nemylim
//uplink: nemylis je to BS:SoT mozes davat dalsi. Kurnik, ze ecstaticaTam bol hrdina z guliciek, silver je paradne RPG, skoda ze som sa zasekol pri takom drevenom vodnom kole a pri dverach : / aj v originalke a neslo to dalej : (. Tak isto ODT je paradna akcia, bola zadarmo na cd score, alebo level. Ach jaj dlho som nebol v tejto sekcii.
tak ja nieco lahsie
Inac 2D bol super, ten jeho gun co mal na ruke : ) supa hra, som sa s nou dobre pobavil. Mam za sebou celu seriu ^_^
- len vybavim jednu vec a hodim novy screen : )
uplne pohodova vec, dalsia z mojich originalnych veci, hra ma nadherny soundtrack dodnes si ho pohmkavam
pripajam temu. Verim ze skutocnemu fanusikovi tejto hry neda ta pesnicka, je nadherna, aj ked je roky stara...
//ides Stopa!
- Prílohy
-
- guess.gif
- (110.7 KiB) 165 stiahnutí
-
- hadajte.mp3
- (3.59 MiB) 695 stiahnutí