Prosím Vás mam velky problém. Mám nainstalované ovládače OMEGA v.8.421, (vrátene ATI TRAY TOOLS) a graficku kartu ATI Radeon X1100. Problém je takýto, kazdá hra sa mi nechce zobrazit na celú obrazovku, ale iba v strede monitora sa objaví zhruba 15x15cm stvorec v ktorom bezí hra a dookola je vsetko cierne. Vedeli by ste mi prosím vás niekto poradit kde to v nastaveniach zmením aby mi to islo na celu obrazovku? DAKUJEM
Klo_b_asa napísal:Prosím Vás mam velky problém. Mám nainstalované ovládače OMEGA v.8.421, (vrátene ATI TRAY TOOLS) a graficku kartu ATI Radeon X1100. Problém je takýto, kazdá hra sa mi nechce zobrazit na celú obrazovku, ale iba v strede monitora sa objaví zhruba 15x15cm stvorec v ktorom bezí hra a dookola je vsetko cierne. Vedeli by ste mi prosím vás niekto poradit kde to v nastaveniach zmením aby mi to islo na celu obrazovku? DAKUJEM
povedal by som ze shitna grafika ja mam tu istu je to na zaplakanie dokonca ani worms nemozem rozbehnut
To som skúsil aj ja. A dopadlo to tak, že bežným spôsobom som nedonútil ovládače, aby sa nainštalovali. A keď som ich predsa len nainštaloval, tak systém hlásil, že žiadne nie sú a hry mi nešli spustiť. Takže tak.
ja som mal tiez tie omegy (preto lebo v case ked vysla ati 1650pro tak oficial ati driveri neboli na tuto kartu ) ale nejaky rozdiel som nezbadal po tom co vysli oficial, ale tam ide o to ze nie na kazdej karte to zaucinkuje a aj o to ze je to vidiet iba na urcitej hre
Control center neni ovladac.. to je len gui rozhranie na nastavovanie funkcii.. ktore zerie vela pamete, tak ti radsej odporucam pouzit Ati Tray Tools. Ci si uz das ovladace omega alebo originalne to je na tebe.
takze,ked si odinstalujem Ati Tray Tools,tak mi pojdu normalne ovladace na grafickej ? nebude mi nahodou hadzat nejake chyby,ze nenaslo nejake drivery ? hm ?
...a toto inak ked spustim Ati tak fakt mam taki pomalsi PC ale to len niekedy pri zapinani PC,ale inak to uz potom idem v poho,taze nvm no..
Ked odinstalujes tray tools tak ovladac ti ostane.. Ja som mal problem s catalyst control centrom, ze ked som vypol jeho spustanie po starte tak mi ovladac zostal nastaveny defaultne a nie tak ako som si ho ja nastavil. Musel som Control Center spustit az potom mi nabehli nastavenia...
Ale ked nebudes mat ani Ati TrayTools ani Control Center.. ako si chces nastavovat ovladac? (antialiasing a pod..) A ty musis odinstalovat hlavne drivery.. a potom instalovat omega drivery. "ATI TRAY TOOLS" ani "CATALYST CONTROL CENTER" su NENI ovladace.. "ATI CATALYST" a "OMEGA" su ovladace.
presne tento problem som mal aj ja na NB dellD810 s grafikou X600, problem vyriesil navrat k oficialnym ovladacom, zase co sa tyka visty tam je radeonmi problem a hlavne s mobility