SuperStar 3
MAXIMALNA SPOKOJNOST
Tak ako Dem0n a tak ako t0m4s3 som drzal Viere palce od zaciatku, to je po prvy raz co mi vysiel tip, v predchadzajucich SHS som mal inych favoritov na vitazov. Vierka vyhrala kvoli tomu, ze je prirodzena, nie ako Dominika, kt. je afektovana imho. Vcerajsi vecer vysiel trochu lepsie Vierke, no ani Domca nebola na zahodenie, ale podla mna jej najviac uskodilo Haberove favorizovanie, co sa sutaziacej vypomstilo uz druhy raz (vid. Schindlerova).
Mimochodom bol by som zvedavy na Vas, ako by ste to zobrali vo svojich 16 rokoch a navyse keby ste to vobec necakali
edit// a dufam ze Vierka pomoze rodine dostat sa z financnych trabli
Tak ako Dem0n a tak ako t0m4s3 som drzal Viere palce od zaciatku, to je po prvy raz co mi vysiel tip, v predchadzajucich SHS som mal inych favoritov na vitazov. Vierka vyhrala kvoli tomu, ze je prirodzena, nie ako Dominika, kt. je afektovana imho. Vcerajsi vecer vysiel trochu lepsie Vierke, no ani Domca nebola na zahodenie, ale podla mna jej najviac uskodilo Haberove favorizovanie, co sa sutaziacej vypomstilo uz druhy raz (vid. Schindlerova).
Mimochodom bol by som zvedavy na Vas, ako by ste to zobrali vo svojich 16 rokoch a navyse keby ste to vobec necakali
edit// a dufam ze Vierka pomoze rodine dostat sa z financnych trabli
Jaj hezo hezohezo napísal:podla mna je to uplne jedno, chleba lacnejši nebude![]()
inak ako to sledujem, tak vsetky reality show na svk vyhrali vselijaki ludia
Dizzy: Ak Vierka je afektovanejsia ako Dominika, tak zjem svoje smradlave ponozky. Preboha sak vcera vecer jak davali tu Dominikinu dokrutku z castingu, to bol afekt
presne, mna len zaujima ako budu zaujimat miesto na slovenskej hudobnej scene a popritom chodit pisat pisomnky?Tomasko napísal:podla mna obidve su pubertiacky neprpravene na nejaku tu karieru
ako je to v tomto pripade, ved taku mladu SS sme tu este nemali...myslim si, ze tam maju pravnu zodpovednost a rozhoduju rodicia v zaujme neplnoletych
...a nehovoriac, ze ani jeden z nich, ci uz Viera alebo Dominika nie su na taky showbiz este pripravene
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no oni so skolami nebudu mat problemy teraz, individualne studijne plany... robia skolam "reklamu" iked neraz myslim, ze opacnu ako sa vyjadruju na to, ze maju obidve 16.Doris napísal:presne, mna len zaujima ako budu zaujimat miesto na slovenskej hudobnej scene a popritom chodit pisat pisomnky?![]()
ako je to v tomto pripade, ved taku mladu SS sme tu este nemali...myslim si, ze tam maju pravnu zodpovednost a rozhoduju rodicia v zaujme neplnoletych
...a nehovoriac, ze ani jeden z nich, ci uz Viera alebo Dominika nie su na taky showbiz este pripravene
-
JohnFrusciante
Star
Oficialne vysledky
http://www.bleskovky.sk/cl/15/188224/Vy ... la-namale-
Berkyova 6 krat vyhrala finalove kolo, Mirgova raz, Kovacova raz a Simko tiez raz. Je to dost prekvapujuce, sak si to pozrite
http://www.bleskovky.sk/cl/15/188224/Vy ... la-namale-
Berkyova 6 krat vyhrala finalove kolo, Mirgova raz, Kovacova raz a Simko tiez raz. Je to dost prekvapujuce, sak si to pozrite
Zalozili kapelu nejake Vianoce...neviem teraz ake...aha Krute Vianoce...akoze z recesie...v rockovom kole...a dali aj SMS cislo len tak pre srandu a vidis ze sa naslo 1400 ludi ktori im poslali hlasbolek napísal:Možno sa spýtam nehoráznu blbosť, ale zaujíma ma toČo tam robia v tom rebríčku Adela a Pyco? To je tam len tak zo žartu alebo to tam má nejaký hlbší význam? Nepozerala som pravidelne, tak dík
-
c.a.r.n.e.
Medium Star