Najoblubenejsi uzivatel seckie Laska, vztahy, priatelstvo

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Aky je vas najoblubenejsi uzivatel v sekcii Laska, vztahy, priatelstvo?

Hlasovanie ukončené 23 dec 2007, 15:22

mi-chau
31
31%
bolek
10
10%
jin
41
41%
Shark_NX
4
4%
Schw33k
13
13%

Celkom hlasov: 99

t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Najoblubenejsi uzivatel seckie Laska, vztahy, priatelstvo

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Na koniec roka sme pripravili mensie hlasovanie. Jedna sa o najoblubenejsieho uzivatela vybranych sekcii. Ako prva prichadza na rad sekcia Laska, vztahy, priatelstvo. Hlasovat mozete iba za nominovanych kandidatov, ktori vzisli z rozhodnutia mod/admin timu. Hlasuje sa zvolenim uzivatela a klinutim na tlacitko, nie pisanim mena do sekcie. Ak chcete prispiet, snazte sa teme nieco dat (napr. zhodnotit posobenie svojeho favorita, alebo charakterizovat nominantov...), bezmyslienkove posty budu zmazane.

- hlasovania sa samozrejme mozte zdrzat.
- hlasovanie bude automaticky ukoncene po siedmych dnoch.
- pre "vyhercov" okrem dobreho pocitu caka male prekvapenie :-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

mi-chau dokaze vzdy zaujat svojim pohladom na vec a hlavne dost casto celkom nezaujatym a triezvym, ked sa mladych snazi presvedcit o tom, ze ked su zalubeni, tak nevidia vsetko spravne :)
bolek a jin davaju cenne rady, ale mne osobne tam niekedy chyba ta stipka humoru a nadhladu.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

jin ma najobjektivnejsi pohlad na vec..... a poradi zlatu strednu cestu

keby sa davali dva hlasy tak druhy dam bolekovi(viem ze je to ona ale ako to vysklonovat?)... skoda ze sa nedaju... a tiez by som jej dal za tento isty dovod.....
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Jin za dlhodobe prispievanie do tejto sekcie a myslim ze si zabudol este na jednu osobu a tou je etienne[keby tam bol v tej ankete dam hlas prave jemu ] neviem prehliadal som ho teraz poslednou dobou ale nestretol som sa s chybnym prispevkom u neho a pise len do L&V takze moj naj z tejto sekcie .... podporil by som schw33ka ale to by si asi pomyslel ze sa mu pcham dakde ta si to nechaj : D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak v prvom rade je zaujimave ze som nominovany, vdaka. Chcem svetovy mier.
Nehlasoval som za seba (a teraz sa stavim ze 70% modov si to radsej skontroluje) ale za Svejka ktoreho posty maju myslienku a mam dojem ze vo vacsine tem hrame v rovnakom drese. Ma podobne nazory a svojsky styl ich podania.
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Nečítam v tejto sekcii toho veľa a už vonkoncom sem veľa neprispievam ale ked si mam vybrať koho príspevky ma najviac oslovia tak je to u mňa bolek - asi aj preto, že v pouke je jedina ženská :D, a jej príspevky kedže žien na fore je pomenej sa oveľa radšej čítajú ako tie od chalanov kedže sam som chalán a názor dievčaťa ma z toho dôvodu zaujíma viac :wink:
halfend
Expert
Expert

Re: správa

Príspevok od používateľa halfend »

Ja som hlasoval pro Jina, ten se v mojem topicu se krasne rozepsal kdezro Mi-chau to vzal tak "tvrde" jednou vetou ... Ale neznamena ze Mi-chaua nemam rad :P
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Kua som zvedavy jak je mozne ze som v hlasovani :D

Jin ... ma velmi dobre nazory a celkovo si myslim ze tu dokaze poradit najlepsie
ale mi-chau je tiez v pohode ...hlavne to ze aj do najvaznejsiej diskusie dokaze vniest trochu humoru ... :)))
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Určite by to mal vyhraat Jin, dajte mu aj smskové číslo... :) A prečo? Dokáže sa dokonale vcítiť do kože aj toho, koho vôbec nepozná, dáva perfektné rady a je to úžasný človek. :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

V prvom rade - Vďaka za nomináciu :wink:
Osobne som hlasoval za mi-chau, nakoľko mám pocit, že berie všetko, ako skúsený "terapeut". S odstupom, vážnosťou, kriticky, úsmevne, keď treba tvrdo a hlavne k veci! :wink:
Thanks all!
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

etienne tam chyba aj mne - pokial sa pamatam tak kym som este citaval l&v tak mal veeelmi dobre nazory vzdy.. no potom to zacalo byt akosi cele o tom istom a cela sekcia nejako prestala bavit.. paci sa mi mi-chau s jeho triezvymi pohladmi na svet ako odkuri vzdy mladych a zalubenych a rovno im vmietne do tvare co si mysli natvrdo a to je castokrat najlepsia pomoc, lebo keby im tahal med popod nos tak nikdy neuvidia tie zapory svojich rozhodnuti a danych vztahov.. takze u mna je favorit on.. ;)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

V prvom rade nerozumiem nominácii , keďže sa pripravujem na boj v sekciách Programovanie + Linux :D

ok , čakal som , že jin bude mať náskok , preto :arrow: mi-chau
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Najoblubenejsi jednoznacne schw33k, lebo tie jeho hlody ma obcas dostavaju pod stol. Ale najosoznejsi by bol isto jin.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ja som dal hlas jinovi...tazko a mi rozhodovalo, totiz schw33kove posty mi niekedy razom zlepsili naladu :)...obdobne aj niektore mi-chauove :D...
ale jinove prispevky mam rad ci uz pre ich formu...ale aj to pitvanie osobnosti v niektorych :)...myslim, ze uz viac krat hodnotne poradil ;)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

jin... nemusím vždy súhlasiť s jeho názorom, ale myslím, že ich vyjadruje dostatočne vyspelo na to, že je to prínosom pre nás...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Dal som hlas Jinovi pretože sa mi páči že každý problém je schopný ohodnototiť z viacerých uhlov pohľadu a vždy načrtne aj alternatívu keby nevyšla primárna rada :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

V hlasovani da sa povedat s prehladom zvitazil jin, ktoremu mu bude coskoro prideleny specialny rank. Dolezity je ale hrejivy pocit pri srdce, ze prave jeho si samotni ludia zvolili ako najoblubenejsieho v danej sekcii. Gratulujeme!

mi-chau 31% [ 31 ]
bolek 10% [ 10 ]
jin 41% [ 41 ]
Shark_NX 4% [ 4 ]
Schw33k 13% [ 13 ]
Celkom hlasov : 99
Zamknuté