Klavesnica
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Kukni test... najlepsie dopadla ta logitech http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... 216405&p=6
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
wow dik =))) mne s atam zapacila ta klavesnica GENIUS SLIMSTAR 310 len ako ju teraz dopravit az ku mne do vianoc ??? =DDD ale dik moc
EDIT
/ Nasiel som v jednom internetovom obchode kde je velika pravdepodobnost ze to stihne prist logitech ultra-flat za 535 co myslite oplati s akupit mi to ??? mam to kupit ??
EDIT2
/ nO TAKZE =DD ja som mal v tom obchode nieco uz objednane a dnes wolali ze si mozem prist po to tak som im rovno powedal nech mi objednaju aj tu klavesnicu ze si preto pridem naraz oni ze ok =)) dufam ze som nespravil chybu =D inak co znamena ked je ta klavesnica CZ a nie SK ???
EDIT
EDIT2
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
EDIT3Jacoolbo napísal:wow dik =))) mne s atam zapacila ta klavesnica GENIUS SLIMSTAR 310 len ako ju teraz dopravit az ku mne do vianoc ??? =DDD ale dik moc
EDIT/ Nasiel som v jednom internetovom obchode kde je velika pravdepodobnost ze to stihne prist logitech ultra-flat za 535 co myslite oplati s akupit mi to ??? mam to kupit ??
EDIT2/ nO TAKZE =DD ja som mal v tom obchode nieco uz objednane a dnes wolali ze si mozem prist po to tak som im rovno powedal nech mi objednaju aj tu klavesnicu ze si preto pridem naraz oni ze ok =)) dufam ze som nespravil chybu =D inak co znamena ked je ta klavesnica CZ a nie SK ???