Ukládají se pls někde e-maily a nastavení v Microsoft Outlook 2007? Do nějaké složky... Esi ano, tak kam prosím vás? Kterou složku mám zkopírovat do nově nainstalovaného Outlooku?
A ještě se vás chci zeptat, zda-li jdou měnit názvy mechanik a druhého disku... Pač mám vedlejší disk C, druhou mechaniku mám D a hlavní mechaniku mám E no a hlavní disk mám až F, a to mě pěkně štve, jde to nějak udělat nebo jenom pomoci přepojení kabelů?
Díky za odpovědi
Dotaz
To bych fakt potřeboval... Není to náhodou "msconfig" ale to asi ne že, nikde to tam nevidím... Zkus to prosím někde najít, díkydrdi21 napísal:da sa to urobit viacerymi sposobmi.
1.cez partition magic
2.cez windows:das spustit napises prikaz a otvori ti okno na spravu diskov tam si to pekne urobis co mas a mas potom.
chalani co tu ste.zabudol som jak sa pise toto do spustit napiste mu to tu dakto.
ok díky, doufám že si s tím neposeru celý systémpato83 napísal:Napises tam Diskmgmt.msc alebo cez ovladaci panel, nastroje pre spravu, správa pocitaca, ukladaci priestor a sprava diskov
EDIT: Nějaké rady please co bych neměl dělat nebo tak??
Potřebuji udělat tohle: Přejmenovat můj systémový disk na C (teďka je to F) a můj sekundární disk (tedka C) na D, jak na to tedy?