Filmy so zombie tematikou
-
Dante3000rpm
Medium Star
Filmy so zombie tematikou
Prosim poradte nejake kvalitne filmy okrem resident evil, a usvit,sumrak mrtvych.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
28 tyzdnov po tom
House of the Dead 2
Plane Dead
Planet Terror
Night of the Living Dead
Undead (nemrtvy) - ten je dobry
ale ziadny sa nechyta na tento !!
House of the Dead 2
Plane Dead
Planet Terror
Night of the Living Dead
Undead (nemrtvy) - ten je dobry
ale ziadny sa nechyta na tento !!
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
miki690
Medium Professional
No mne sa viac pacilo resident evil... Resident evil bol skoro az scifi, preto to na mna neposobilo tak naivne ako ostatne filmy o zombie. Dawn of the dead mal strasne nudny dej a v podstate tam nic nevysvetluju ... zrazu zombici, nikto nevie odkial a len zabijaju vsetkych. Nejako na mna ten film nezaposobil. Ale celkovo zombie tematika vo filmoch mi nejako nesedi ... Ak to ma byt akoze strasidelne tak nepotrebujem aby striekala krv vsade dookola a lietali koncatiny... film musi mat dobru atmosferuHolubar napísal:vsetky su dokola o tom istom. Ale tiez by som povedal, ze ten Dawn od the dead ma najviac co ponuknut. Aspon si zachovava taky zdravy nadhlad, ze je to sem-tam aj vtipne
-
Dante3000rpm
Medium Star
urcite stoji za povsimnutie filmik menom Fido,skvela komedia z prostredia americkeho predmestia 50.rokov so zombiami,ako domacimi sluhami,viac info
Kód: Vybrať všetko
http://www.csfd.cz/film/222472-fido/-
Old Dirty Bastard
Guru
aha, cize u teba je resident evil sci-fi no a dawn of the dead berieš ako realitu? že sa to može stať?miki690 napísal:No mne sa viac pacilo resident evil... Resident evil bol skoro az scifi, preto to na mna neposobilo tak naivne ako ostatne filmy o zombie. Dawn of the dead mal strasne nudny dej a v podstate tam nic nevysvetluju ... zrazu zombici, nikto nevie odkial a len zabijaju vsetkych. Nejako na mna ten film nezaposobil. Ale celkovo zombie tematika vo filmoch mi nejako nesedi ... Ak to ma byt akoze strasidelne tak nepotrebujem aby striekala krv vsade dookola a lietali koncatiny... film musi mat dobru atmosferu
//inak musim napriklad čo ma teraz napada tak spomenuť reanimatora, to bolo na svoje časy skvele niečo.. dobry filmik, určite si to pozri
-
ledenaster
Medium Professional
Videl som a nuda nuda nudaaaaaaa....dokukal som len z povinnostiFl1p napísal:urcite stoji za povsimnutie filmik menom Fido,skvela komedia z prostredia americkeho predmestia 50.rokov so zombiami,ako domacimi sluhami,viac infoKód: Vybrať všetko
http://www.csfd.cz/film/222472-fido/
Dobrzm filmikom v poslednej dobe co som videl bol Resident Evil: Extinction