Uživatel

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kapu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Uživatel

Príspevok od používateľa kapu »

Zdravím všechny, ještě před pár hodinami mi nic neblblo a teďka z ničeho nic jo..

Jsem JEDINÝ uživatel mého PC a nikdy nepotřebuju před spuštěním pracovní plochy klikat na uživatele... Normálně se mi pokaždé spustí win... Jenže teďka, vůbec nechápu proč se mi místo spusteni pracovní plochy zobrazí uživatel "Kapu" a já na něho musím jak magor kliknout, aby se mě to pustilo do winů..

Nevíte jak někdo tady tu blbost odstranit? Chci aby se to normálně spouštělo bez potřeby klikání na "Kapu" jako dřív :?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Re: Uživatel

Príspevok od používateľa webmasterr »

kapu napísal:Zdravím všechny, ještě před pár hodinami mi nic neblblo a teďka z ničeho nic jo..

Jsem JEDINÝ uživatel mého PC a nikdy nepotřebuju před spuštěním pracovní plochy klikat na uživatele... Normálně se mi pokaždé spustí win... Jenže teďka, vůbec nechápu proč se mi místo spusteni pracovní plochy zobrazí uživatel "Kapu" a já na něho musím jak magor kliknout, aby se mě to pustilo do winů..

Nevíte jak někdo tady tu blbost odstranit? Chci aby se to normálně spouštělo bez potřeby klikání na "Kapu" jako dřív :?
skus Start-> Ovladaci panel->Pouzivatelske konta->Zmenit sposob prihlasovania a odhlasovania a ODskrtni "Pouzit prihlasovaciu obrazovku" ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ja som to vyriesil tak ze som odinstaloval .net framework, konecne viem ze to ide aj lahsie :D thx
kapu
Medium Star
Medium Star

hehe aha, tak už jsem na to přišel sám :)

Podle toho tvojeho návodu se mi akorát zobrazila tabulka jeste ze stareho WIN 2000 když ses prihlasoval, proste zadavas jemno a heslo...

No v podstatě uplně to samé... Tak jsem tedy zkusil odstranit uživatele, který se tam přidělal po nainstalování .NET Framework a už to šlape

:D
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

kapu napísal:hehe aha, tak už jsem na to přišel sám :)

Podle toho tvojeho návodu se mi akorát zobrazila tabulka jeste ze stareho WIN 2000 když ses prihlasoval, proste zadavas jemno a heslo...

No v podstatě uplně to samé... Tak jsem tedy zkusil odstranit uživatele, který se tam přidělal po nainstalování .NET Framework a už to šlape

:D
no ja to nemam odskusane (preto som napisal "skus")..to som sa iba pozrel do ovladacieho panelu ci tam nieco nenajdem...chcel som to otestovat..ale nieco taham..a nemozem to prerusit a restartnut komp :lol:, ale snaha bola :)
kapu
Medium Star
Medium Star

webmasterr napísal:no ja to nemam odskusane (preto som napisal "skus")..to som sa iba pozrel do ovladacieho panelu ci tam nieco nenajdem...chcel som to otestovat..ale nieco taham..a nemozem to prerusit a restartnut komp :lol:, ale snaha bola :)
Jasný, díky tobě jsem věděl kde hrabat :) Děkuji
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

Daj si Start>Spustit> control userpasswords2 ,oznac uzivatela a hore odskrtni ten checkbox. Vypyta to heslo a uz sa nebude nan pytat pri prihlaseni.
Napísať odpoveď