Apple IPhone

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
johny141
Star
Star

Apple IPhone

Príspevok od používateľa johny141 »

Je mozne pouzit IPhone aj na slovensku?vem cital som vela clankov ze este ne a pod. ale da sa napr. pouzivat IPhone napr len na pocuvanie, kukanie a pod?kupim si iphone v zahranici, unas si ho nedblokujem, telefonovat nebudem moct ale pozuivat ako tak je to mozne?alebo je tam overneie?
robbiee
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa robbiee »

No ked uz nechces telefonovat (ako som pochopil) myslim, ze by sa ti skorej hodil iPod Touch... http://www.apple.com/ipodtouch/
johny141
Star
Star

robbiee napísal:No ked uz nechces telefonovat (ako som pochopil) myslim, ze by sa ti skorej hodil iPod Touch... http://www.apple.com/ipodtouch/
ja vem ja vem nejsom debil. ale ja sa pytam na IPhone

// a nevete kedy dojde na slovensko?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ano mal by sa dat pouzit na to co pises ...
len nevidim dovod na toto ... iphone sa uz da odblokovat cize s tym by nemal byt problem aj ked neviem ci aj na slovensku robia unlock ale vo VB robia ...
ked uz nechces pouzivat ako tel tak si kup PDA to je lepsia varianta samozrejme ak to nechces ako image ...
johny141
Star
Star

troska mi ide aj o image ale nieje to prvorade samozrejme ide mi viac o technologicku stranku. a viem ze iphone sa da odblokovat. prave preto rozmyslam nad touto variantou.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ano, da sa pouzivat, bez unlimited internetu alebo dosahu wifi (lepsie) je to malo vyuzitelne - stracas hlavne vyhody.
rovnako internet bez 3g je hodne pomaly, kvoli pingom, cez wifi je to radovo inde.

vykusaj radsej ipod touch a k tomu si kup stylovy maly telefon.
Napísať odpoveď